„Colours of Bubbles“ dalyvaus Suomijos „indie“ sumite „Jyrock“

Šiauliečių „indie“ roko grupė „Colours of Bubbles“ ruošiasi į pirmą savo kelionę į Šiaurės Europą – balandžio 19 dieną jie koncertuose viename iš seniausių Suomijos festivalių „Jyrock 2013“, vyksiančiame Juveskiulės mieste.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 10, 2013, 4:03 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 12:50 PM

Jau 28 kartą balandį vyksiantis „Jyrock“ Suomijoje užsitarnavo beveik legendinio renginio šlovę, kaip vienas iš labiausiai žinomų ir seniausiai rengiamų šalies roko festivalių.

„Jyrock“ taip pat išgarsino rengėjų atviras ir bekompromisinis požiūris – jie drąsiai kviečia koncertuoti naujas, nenuvalkiotas alternatyvines grupes.

Ypač gerą vardą „Jyrock“ yra užsitarnavęs tarp „indie“ stiliaus gerbėjų Suomijoje ir už jos ribų.

Šiemet „Jyrock“ koncertuos tokios grupės kaip Skandinavijos garažinio roko veteranai „The Flaming Sideburns“, bendras suomių ir kanadiečių projektas „Moonface with Siinai“, legendinės „indie folk“ grupės „22-Pistepirkko“ įkūrėjas P.K. Keränen, psichodelinio roko madas diktuojantys „Plutonium 74“ ir dar gera dešimtis mažai girdėtų, bet savo originalumu žavinčių grupių.

„Be abejo, labai džiaugiamės, kad esame pakviesti į tokį tarptautinį „indie“ stiliaus festivalį. Gal tai sumažins kalbų, kad angliškai dainuojančios „indie‘n‘country“ grupės iš Lietuvos – niekam neįdomios.

Juolab, kad organizatoriai mums įrodyti savo muzikos jėgą paskyrė tikrai gerą laiką – koncertuosime pusę pirmos nakties“, - sakė „Colours of Bubbles“ vokalistas Julius Aleksovas.

Prieš pasirodymą festivalyje Juveskiulėje „Colours of Bubbles“ surengs pasirodymus Tartu, Piarnu ir Taline Estijoje, o taip pat Suomijos sostinėje Helsinkyje, Salo ir Tamperėje.

Naujausias „Colours of Bubbles“ leidinys – nepriklausomos ir daugiausiai internete veikiančios įrašų kompanijos „Partyzanai Pop“ išleistas singlas „Home“ su kūrinio remiksais, sukurtais 96wrld ir Golden Parazyth.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.