„Pinup Girls“ prieš naujo albumo pristatymą atvėrė specialios fotosesijos užkulisius (video)

„Pinup Girls“ atlikėjos, nekantriai laukdamos sparčiai artėjančios balandžio 19-osios dienos, kai oficialiai pristatys savo debiutinį albumą ir švęs dvejų metų gimtadienį, prisipažįsta, kad su lig kiekviena diena adrenalinas vis labiau kaitina jų širdis. Laukdamos dienos, kai visa „Olympic Lounge“ erdvė užsipildys gausybe svečių, atlikėjos siūlo žvilgtelėti į debiutinio albumo „Išpažintis“ fotosesijos užkulisius.

„Pinup Girls“ atvėrė prieš naujo albumo pristatymą surengtos fotosesijos užkulisius.<br>Organizatorių nuotr.
„Pinup Girls“ atvėrė prieš naujo albumo pristatymą surengtos fotosesijos užkulisius.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 10, 2013, 3:06 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 12:59 PM

„Jau ne pirmą kartą dirbame su savo srities gera specialiste, šaunia profesionale ir puikiu žmogumi – Rasa Kijakauskiene. Puikiai randame kompromisą kiekvienoje situacijoje, atrandame drauge naujų idėjų, todėl savo pirmojo albumo viršelį drąsiai patikėjome Rasai“, – nuoširdžiai pasakoja atlikėjos.

„Pinup Girls“ šnekėdamos apie savo darbo vaisių „Išpažintis“, teigia, kad albumo viršelio vizualizacija jau senai buvo sudėliota merginų mintyse, tad didelių diskusijų nei tarp fotografės, nei tarp pačių atlikėjų ar vadybininkų nekilo.

„Visos norėjome, kad viršelio nuotrauka spindėtų paprastu, nuoširdžiu, tačiau prabangiu grožiu. Vieningai nutarėme dėl pasirinkto veidų akcento ir albumo pavadinimo. Juk ne veltui nuotraukoje nesimato nė vienos rūbo skiautelės. Tikra, apnuoginta ir ilgai brandinta mūsų išpažintis“, – šiek tiek šmaikštauja atlikėjos.

Pasiteiravus, ko merginos tikisi gauti dovanų per dvejų metų gimtadienio ir albumo pristatymo šventę, Ieva Ambrazaitė, Viktorija Sutkutė ir Simona Šermukšnytė prisipažįsta, kad labiausiai jos laukia visų svečių pasipuošusių būtent pin-up stiliaus detale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kas turėtų nutikti, kad laimėtų I. Šimonytė?