Grupė „Dizzy Rockets“ rinktinė rengia roko šlagerių vakarą

Ateinantį penktadieni, balandžio 12 dieną, sostinės klubas „Artistai“ į svečius kvies visus roko gerbėjus – scenoje pasirodymą surengs profesionalių muzikantų komanda „Dizzy Rockets“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-10 17:49, atnaujinta 2018-03-08 12:35

Prieš keletą metų gitaristo Roberto Semeniuko, suburta muzikantų rinktinė „Dizzy Rockets“, drebins „Artistų“ sienas vakarietiško roko šlagerių melodijomis.

Drauge su R. Semeniuku scenoje pasirodys grupės „Bitės“ bosistas Gediminas Andriškevičius, grupių „Žalvarinis“ ir „Skyders“ būgnininkas Simonas Gudelis, o taip pat roko vokalistas Jonas Čepulis bei gitaristas Michailas Levinas. Profesionalų paruoštoje programoje skambės tokių Grandų kaip „Nirvana“, „Velvet Revolver“, „Sex Pistols“, „Guns'&'Roses“, „The White Stripes“, o taip pat atlikėjų Johnny Cash, Billy Idol, Eddie Veder ir kitų nemažiau nusipelniusių artistų kūriniai.

Išskirtinai 9-ojo ir 10-ojo dešimtmečių roko gerbėjams skirta programa nepaliks abejingų.

„Visą mūsų penketą vienija rokeriškos laisvės siekimas ir meilė senajai roko mokyklai. Tai ir daro „Dizzy Rockets“ pasirodymus išskirtiniais. Į scena nešamės ne vien roko meistrų sukurtas melodijas bet ir savo asmenines muzikines patirtis, kurios suteikia šlageriams dar daugiau gaivališkumo ir jėgos“, – sako muzikantai.

Išskirtinį „Dizzy Rockets“ pasirodymą stebėti galėsite jau balandžio 12 dieną, klube „Artistai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.