„The Ball & Chain“ surengė generalinę repeticiją prieš turą

Ketvirtadienį radijo stoties „Zip fm“ eteryje Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings, kartu žinomi kaip „The Ball & Chain“, sugros pusvalandžio trukmės gyvo garso programą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2013, 11:50 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 11:40 AM

„Tai bus netrukus prasidėsiančio „Dviejų Dviem” turo generalinė repeticija prieš didelę auditoriją“, – šypsodamasi savo pasirodymą radijo eteryje interpretuoja E. Jennings.

„The Ball & Chain“ antrą kartą savo gyvenime leidžiasi į jaukų ir kamerinį „Dviejų Dviem“ turą po Lietuvą. Šią savaitę jie pasirodys Vilniuje, kitą savaitę keliaus į Panevėžį, Kauną ir Klaipėdą.

„Šiandien „Zip fm“ bangomis išgirsite kelias naujas mūsų dainas, tačiau pilną patirtį, žinoma, gausite tik koncerto metu. Šiemet savo programą papildėm keliais režisiūriniais sprendimais“, – nuotrupomis apie atnaujintą „The Ball & Chain“ programą kalba J. Didžiulis, – „Be to, galiu pasakyti, kad dabar mudu su Erica skambame geriau, brandžiau ir sodriau negu bet kada anksčiau“.

Specialiai šiam turui duetą puošia Kęstas Rimdžius, turo fotosesija rūpinosi žinomas Lietuvos fotografas Tomas Kauneckas, dėl sceninių elementų ir režisūrinių sprendimų scenoje atlikėjai taip pat konsultuojasi su savo srities profesionalais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.