Populiarus latvių duetas „Instrumenti“ uždainavo Vilniaus planetariume (video)

Antrojo albumo išleidimui besiruošianti latvių grupė „Instrumenti“ sekmadienio vakarą interneto portale „YouTube“ pakvietė susipažinti su vaizdo įrašu, darytu Lietuvoje. Jame dueto nariai Janis Šipkevicas ir Reinis Sejanas įamžinti, Vilniaus planetariume atliekantys savo kol kas didžiausią hitą „Born To Die“.

"Instrumenti" įsiamžino po Lietuvos sostinės planetariumo skliautais.<br>J. Stacevičius
"Instrumenti" įsiamžino po Lietuvos sostinės planetariumo skliautais.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 14, 2013, 10:44 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 7:27 AM

Latvijos „topuose“ karaliaujanti grupė jau yra pažįstama Lietuvos publikai – koncertavo ne viename mūsų šalyje vykusiame festivalyje, pernai pasirodė TV3 sezono atidarymo koncerte ir renginyje “Vilnius Music Week“, šių metų pradžioje surengė solinį koncertą sostinės klube „Tamsta“.

Šiuo metu Latvijos radijo eteryje jau sukasi keletas naujojo albumo, kurį ketinama išleisti dar šį pavasarį, dainos. Viena jų, „Don't Hold Onto Me“, jau sulaukė didelio populiarumo, jai susuktas vaizdo klipas.

„Naujų dainų muzikinė kryptis – kiek kitokia nei ankstesnių. Tai normalu, grupė vystosi ir keičiasi“, - lrytas.lt sakė grupės vadybininkė Liva Petersonė.

Viešnagės Lietuvoje metu nufilmuotas pasirodymas planetariume, kuris publikai pristatytas tik sekmadienį, dvelkia nostalgija – prieš kūrybinio susivienijimo „Vilnius Temperature“ kameras atlikėjai stojo atlikti dainos „Born To Die“ iš ankstesnio savo karjeros etapo.

Latvių ir lietuvių bendro darbo vaisiai – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.