Dėl bilieto į didžėjų konkurso finalą Ibisoje varžysis penki pretendentai iš Baltijos šalių

Paaiškėjo penki Baltijos šalių atlikėjai, kurie varžysis dėl bilieto į tarptautinio „Burn studios Residency“ didžėjų konkurso finalą Ibizoje. Penketukas šį penktadienį kovos Kauno klubo „Gargaras“ scenoje, kurioje tą naktį pasirodys ir vienas iš konkurso lektorių – pasaulinė „deep house“ muzikos žvaigždė Maceo Plexas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-15 11:20, atnaujinta 2018-03-08 06:55

Ant klubo didžėjų pakylos varžysis Lietuvos atstovai Manchini ir Driule XL, Latvijos atlikėjai Uppfade ir Artis, estas Savoreinsaar. Jų miksai pripažinti geriausiais iš 150 darbų, kuriuos konkursui pateikė Baltijos šalių didžėjai.

„Atskleisti savo talentui finalo dalyviai turės po 20 minučių scenoje ir geriausias įmanomas technines sąlygas. Klubas bus paruoštas M. Plexui, kurio ypač gilūs šokių muzikos ritmai reikalauja aukščiausios kokybės garso sistemų“, - sakė Kastis Torrau, 2011 metais tapęs ateities prodiuserio konkurso laimėtoju ir vykęs į Ibisą.

Renginiai, kurių metu konkurso dalyviai kovoja dėl galimybės vykti į klubine Meka vadinamą Ispanijos salą, panašiu metu vyksta net 16 miestų Europoje, Japonijoje ir Brazilijoje.

18 jaunų ir talentingų atlikėjų, laimėjusių atrankas savo šalyse, keliaus į „International Music Summit“ (IMS) konferenciją Ibisoje susitikti su elektroninės muzikos industrijos autoritetais. Didžėjai taip pat dalyvaus praktinėje stovykloje, kuruojamoje elektroninės muzikos ekspertų.

Prie anksčiau jau skelbtų lektorių – M. Plexo, Solomun, Steve'o Lawlerio, Fatboy Slimo ir Joe Goddardo iš „Hot Chip“ – prisijungė ir švedų scenos žvaigždė Avicii.

„Burn studios Residency“ konkurso nugalėtojams atiteks reziduojančio didžėjaus vieta legendiniuose „Sankeys“ ir „Café Mambo“ klubuose ir galimybė visą vasarą groti Ibisoje.

„Finalininkų laukia unikali proga susipažinti su skambiausiais vardais šokių muzikos industrijoje ir pasisemti praktinės patirties. Tokia patirtis – geriausia, kas gali nutikti jaunam didžėjui“, - įsitikinęs Kastis Torrau.

Po „Burn studios Residency“ didžėjų konkurso dalyvių pasirodymų Kastis Torrau lips ant „Gargaro“ scenos kartu su Donatello ir „apšildys“ pagrindinį svečią M. Plexą. Nuo 5 valandos ryto klube bus atidaryta „afterparty“ salė, kurią šokių muzika užpildys Dj Mindaugėlis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.