Populiari JAV atlikėja Kelis pasirodys „Loftas Fest“ scenoje (video)

Lietuvą aplankys ekscentriškoji amerikiečių dainininkė Kelis. Šiandien unikalaus trijų dienų miesto festivalio „Loftas Fest“ organizatorius Viktoras Diawara paskelbė, kad atlikėja bus pagrindinė šio renginio žvaigždė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-17 18:13, atnaujinta 2018-03-08 03:18

„Kelis gros „Lofto“ festivalyje ant pagrindinės scenos mūsų kieme – sunku tuo patikėti, bet tai yra tiesa. Tai, kad pas mus į „Loftą“ jau pradeda važiuoti „Grammy“ įvertinti atlikėjai – nerealus jausmas”, – sako Viktoras.

Atlikėjos hitai „Milkshake“, „Trick Me“, „Caught Out There“ – tai bene visai MTV kartai giliai į kraują įaugę kūriniai. Artistė Kelis buvo nominuota dviem „Grammy“ apdovanojimam ir yra laimėjusi begalę kitų svarbių statulėlių.

Kelis yra bendradarbiavusi su Enrique Iglesiu, Bjork, Annie Lennox, Will.i.Am, Davidu Guetta, „Outkast“ ir daugeliu kitų.

Jau yra žinoma, kad į Lietuvą dainininkė atvyks kartu su savo sūnumi Knightu. Tai jos ir gerai žinomo reperio Naso (kuris, beje, „Lofte“ pasirodys liepos pradžioje) bendras kūrinys.

„Kelis klausausi nuo pirmųjų jos „gabalų“. Ji kitokia nei visos tos „r’n’b“ ir soulo atlikėjos. Ji labai laisva ir nenuspėjama – jos išvaizda ir skambesys keičiasi greičiau nei spėji priimti tas naujienas“, – sako ištikima Kelis gerbėja „Keymono“ vokalistė Daiva Starinskaitė.

Ryškus atlikėjos įvaizdis jos gerbėjų jau nebestebina. Mėlynų plaukų perukas, ilgi neoniniai nagai, leopardinis kombinezonas ir pavojingi aukštakulniai – įprasta dainininkės uniforma, tačiau galima tik spėti, ar tokią mes ją išvysime ir Lietuvoje.

Tuo tarpu pati atlikėja labai prieštaringai atsiliepia apie šiuo metu į žvaigždes iššovusias divas: „Aš nesistengiu įtikti masėms. Tai neįmanoma, todėl aš to net nebandau“, – sako Kelis.

Jos pasirodymu bus uždarytas šių metų trijų dienų muzikos, tendencijų ir vizualiųjų menų festivalis unikaliame Vilniaus Naujamiesčio peizaže – „Loftas Fest“.

„Loftas Fest 2013“ vyks patį pirmąjį vasaros savaitgalį – gegužės 31 – birželio 2 dienomis. Festivalio lankytojų taip pat laukia dar eilė jau paskelbtų tarptautinio lygio ir šiandien aktualių atlikėjų – Miss Kittin, amerikiečio Toro Y Moi, islandų „FM Belfast“ ir „Mum“, švedų hip hopo legendų „Supersci“ bei britų gyvo dabstepo atlikėjų „Modestep“ ir kitų – pasirodymai.

D. Starinskaitės mintys apie „Loftas Fest“ žvaigždę:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.