Savaitgalis „Brodvėjuje“ - su „Saulės broliais“ ir nauju R. Difarto projektu

Lengvu pavasario brizu į „Brodvėjaus“ sceną penktadienį įsiveršiantys „Saulės broliai“ nuteiks pozityviai ir romantiškai. Nuoširdžios baladės, apipintos keltiškomis melodijomis ir pagardintos armėniškais prieskoniais, scenoje virs originaliais muzikiniais patiekalais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 17, 2013, 1:39 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 3:42 AM

Lengvu pavasario brizu į „Brodvėjaus“ sceną penktadienį įsiveršiantys „Saulės broliai“ nuteiks pozityviai ir romantiškai. Nuoširdžios baladės, apipintos keltiškomis melodijomis ir pagardintos armėniškais prieskoniais, scenoje virs originaliais muzikiniais patiekalais.

Grupė „Saulės broliai“ netenkina tuščių ambicijų ir nesivaiko popmuzikos pasaulio madų. Į viešumą nesiveržiantys muzikantai rado kitą kelią į klausytojų širdis. „Saulės brolių“ kūryba dažniausiai paliečia tuos, kuriems muzika reikalinga ne kaip fonas virtuvėje ar bare. Ji skirta ieškančiai prasmės publikai.

Gilūs ir teisingi grupės kūrinių tekstai kviečia iš naujo atrasti grožį paprastuose, kasdieniškuose dalykuose. Šis kvietimas penktadienio vakarą „Brodvėjaus“ scenoje suskambės naujai – „Saulės broliai“ geros muzikos klubo scenoje, po ilgos ir niūrios žiemos pristatys naują koncertinę programą.

Šeštadienį „Saulės brolių“ misiją pratęs kauniečių projektas „Tribute to Roxette“, kurį sostinėje pirmą kartą pristatys žinomas vokalistas, gitaristas, dainų autorius ir atlikėjas Ramūnas Difartas kartu su Gyvo garso klubu ir Kauno Burgundiškojo choro nare A. Sutkauskaite.

Koncerto metu skambės geriausi legendinės švedų grupės „Roxette“ kūriniai: „Sleeping In My Car“, „It Must Have Been Love“, „Listen To Your Heart“, „Joyride“, „The Look“ ir kt.

Šis projektas jau spėjo apkeliauti dalį Lietuvos ir sulaukė legendinės švedų grupės gerbėjų „palaiminimo“.

R. Difartas apie savo kūrybinius ieškojimus kalba paprastai. Anot jo, kiekvienas muzikantas neturi bijoti iššūkių ir įsiklausyti į savo publiką, kuri dažnai iš kūrėjų reikalauja naujų sprendimų ir ieškojimų.

Prieš keletą metų subūręs Gyvo garso klubą, dainininkas į komandą pasikvietė talentingą vokalistę Aušrą Sutkauskaitę ir metė sau iššūkį – ėmėsi „Tribute to Roxette“ projekto.

Panašūs projektai iš muzikantų pareikalauja daug darbo ir pastangų, juk sugadinti pasaulinio lygio žvaigždžių dainų skambesį galima per vieną pasirodymą, o perteikti emocijas ir garsiai grupei būdingą aurą sugeba tik talentingi profesionalai.

R. Difartas tikisi, jog „Tributte to Roxette“ „Brodvėjaus“ klube pulsuos griausiminga švedų poproko grupės energija ir vilniečiai teigiamai įvertins šio dainininko bei jo grupės persikūnijimą į legendines žvaigždes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.