Grupė „Skyders“ naujame albume ir vaizdo klipe užsipuolė kapitalizmą (video)

Balandžio 24 dieną bus minima Tarptautinė jaunimo solidarumo diena, o roko grupė „Skyders“ pristatys naują albumą „Kiek kainuoji tu?“. Pirmasis „Skyders“ albumo pristatymo koncertas įvyks balandžio 24 dieną Vilniuje, „Brodvėjaus Pub‘e“.

„Šiandieninis kapitalizmas nebeturi nieko bendro su visuomenės harmonija ar demokratija", - įsitikinę "Skyders".
„Šiandieninis kapitalizmas nebeturi nieko bendro su visuomenės harmonija ar demokratija", - įsitikinę "Skyders".
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 18, 2013, 12:14 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 2:21 AM

„Gyvename šaltų skaičių ir statistikos eroje, kurioje beveik nebeliko žmogaus“, - albumo pavadinimą komentuoja grupės „Skyders“ nariai. Pasak jų, dauguma žmonių šiandien susiduria su ta pačia niūria dilema, kuri palieka tik dvi galimybes – tapti pigių kaštų robotu arba emigruoti.

„Tiesa, galima dar kurti savo verslą, bet mūsų šalyje ir skruzdėlei, ir drambliui velkamas tas pats – drambliui patogus rūbas”, - neslėpdami ironijos kalba grupės muzikantai.

Rokeriai mano, kad net ir emigravę nuo problemos esmės toli nepabėgs, nes globalios socialiai neatsakingo ir manipuliuojančio kapitalizmo raidos tendencijos jaunus žmones vejasi visur. „Šiandieninis kapitalizmas nebeturi nieko bendro su visuomenės harmonija ar demokratija, o savo cinišku požiūriu į gamtą ir žmogų yra artimas totalitarinėms santvarkoms“, - įsitikinę „Skyders“.

Grupė savo albumo dainose kritikuoja ne tik oligarchus, korporacijas ar bankus, bet ir pačių žmonių susvetimėjimą, savanaudiškumą. Disko grojaraštį užpildys ir dainos apie jausmus, ir kupinos socialinio bei politinio protesto.

Gegužę „Skyders“ albumą pristatys ir Kaune, Alytuje bei Šiauliuose.

Naujasis „Skyders“ klipas „Oligarchai“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.