Vakarėlis Vilniuje - su prancūzų dueto „Cassius“ žvaigžde (video)

„Jager Vibrations“ vakarėlių komanda skuba patvirtinti tarp elektroninės muzikos gerbėjų jau kurį laiką sklandantį gandą. Lietuvoje pirmą kartą savo pasirodymą surengs superhito „I Love You So“ autorius, grupės „Cassius“ žvaigždė Zdaras. Gegužės 3 dieną jis gros vakarėlyje Vilniaus menų fabrike „Loftas“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-18 12:39, atnaujinta 2018-03-08 02:14

Šiandien prancūzai „Cassius“ ne veltui tituluojami vienais populiariausių „elektro“ muzikos veikėjų pasaulyje. „Cassius“ nupelnus pripažino ir didžiausias bei įtakingiausias šokių muzikos žurnalas „Mixmag“ – pernai „Cassius“ buvo nominuoti žurnalo apdovanojimų „geriausios visų laikų grupės“ kategorijoje.

Prieš porą metų „Cassius“ vardas nuskambėjo visų – ne tik elektroninės muzikos mėgėjų – ausyse. Superhitas „I Love You So“ akimirksniu šovė į „topų“ viršūnes, o klipas su telefoninėmis lūpomis „YouTube“ buvo peržiūrėtas keliolika milijonų kartų.

Tačiau grupės istorija prasidėjo daug seniau. „Cassius“ - tai tie patys vaikinai, kurie prieš daugiau nei dešimtmetį su singlu „Cassius 99“ padėjo pasauliui apibrėžti, kas yra ir kaip skamba prancūzų elektroninė muzika. „Cassius“ hitai, tokie kaip „My Feeling For You“, „The Sound Of Violence (Feel Like I Wanna Be Inside Of You When The Sun Goes Down)“ ar „Toop Toop“ iki šiol nepamiršti.

Nuo pradžios 1999-taisiais „Cassius“ taip ir nesustoja, per visą pasaulį groja savo užkrečiantį „house“, alkį muzikai malšina didžėjaudami – nuo madingiausių klubų iki didžiausių festivalių. Ką tik patvirtinta žinia Lietuvai tokia, kad prie didžėjaus pulto pirmą kartą „Cassius“ vedlys Zdaras stos ir Vilniuje.

„Cassius“ hitas „Feeling For You“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.