Festivalyje „Jammin“ pasirodys britai „Dirty Goods“ ir Fernquestas

Šių metų rugpjūčio 23-25 dienomis vyksiantis festivalis „Jammin 2013“ pasipildo naujais atlikėjais. Patvirtinta, kad festivalyje pasirodys britų rokenrolo atradimas „Dirty Goods“ ir rimavimo virtuozas Fernquestas. Jau anksčiau skelbta, kad trijų dienų šventėje po atviru dangumi taip pat išvysime legendinę amerikiečių hiphopo grupę „Onyx“ ir „dub“ muzikos atlikėjus iš Didžiosios Britanijos – „Dub Pistols“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 19, 2013, 3:26 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 12:38 AM

Iš nedidelio Niuporto miestelio Didžiojoje Britanijoje kilę „Dirty Goods“ ir Fernquestas į Lietuvą atvyksta jau trečiąjį kartą. Įspūdingais koncertais sužavėję sostinės publiką, atlikėjai mielai sutiko tai pakartoti festivalio „Jammin 2013“ metu. Po ypač šilto priėmimo muzikantai viešai prisipažino, kad Lietuva jų mylimiausia šalis.

Artimiausiomis dienomis festivalio organizatoriai paskelbs galutinį atlikėjų sąrašas ir festivalio vietą, todėl šiuo metu tik 55 litus kainuojantys bilietai ženkliai brangs. Festivaliui numatyta įspūdinga vieta gamtoje šalia vandens telkinių, vos 100 kilometrų spinduliu nuo Vilniaus ir Kauno. Trejose festivalio scenose pasirodys per pusšimtį atlikėjų iš Lietuvos bei užsienio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.