Albumo apžvalga. „The Perfect Pill“ „The Wolf“ (video)

Dainininko Germano Skorio ir būgnininko Josho McClungo duetas „The Perfect Pill” pristato jau antrą leidinį per pirmuosius veiklos metus. Minialbume „The Wolf” – septynios dainos, jį „vartoti” grupė rekomenduoja kartu su pirmuoju minialbumu „The Wake”, tam net specialiai pagamino gražią popierinę juostelę jiems suveržti, kad būtų patogu laikyti kartu.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys ("Lietuvos rytas")

Apr 20, 2013, 1:04 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 11:54 PM

Išgirdusieji jų koncertą greitai įsimena grupės pavadinimą. „The Wolf” dainos aiškiai parodo, kodėl taip yra. Indėnų patarle apie žmogaus viduje kovojančius gėrio ir blogio vilkus paremta pirmoji daina „The Wolf You Feed” – agresyvi, su aštriais gitaros smūgiais, tokia, kokią turėti nepasigėdytų grupė „Foo Fighters”. Antroji „Leap Of Faith” – irgi su agresijos doze, bet linkstanti į duetą akivaizdžiai įkvepiančios britų grupės „Muse” pusę.

Dainą „Tomorrow” patys muzikantai juokais vadina bandymu pagroti taip, kaip tai daro britų grupė „Coldplay”, ir tai jaučiama – jei „The Perfect Pill” būtų maždaug 5 tūkstančius kartų populiaresni, būtent ši daina būtų jų hitas, kurį dainuotų pilni stadionai. Dar čia yra pykčio kupina „Big Fat Lies” su gera porcija elektronikos (tegul nesupyksta duetas, bet ir vėl matyti „Muse” šešėliai) ir labai energingas duetas su „G & G Sindikato” vyrais „Žmogus žmogui vilkas”, kuris bent jau kol kas tikriausiai taps žinomiausia dueto daina vien todėl, kad jame repuojama lietuviškai (jei ir patys rokeriai uždainuotų lietuviškai, galėtų turėti bent dvigubai daugiau publikos, bet tai jų pasirinkimas). Gitarų ir braižomų plokštelių derinys – nenauja, bet vis dar gana efektinga idėja.

Nors vokalistas sakė, kad grupė plaukia į netyrinėtus stiliaus vandenis, tai šiek tiek per drąsus teiginys. Duetas greičiau tikrai kokybiškai ir raštingai filtruoja tai, kas roko muzikoje jau yra sukurta. Bet Lietuvos kontekste tai skamba šviežiai.

Įvertinimas – 8 iš 10.

„The Perfect Pill“ daina „The Wolf You Feed“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.