Gerai Gerai dainoje „Runners“ - Bostono maratono šešėliai (audio)

Viliui Tamošaičiui 2013-ieji metai įstrigs kaip kupini permainų ir naujų išbandymų. Išsiskyręs su scenos partnere Dovile Filmanavičiūte ir palaidojęs ketverius metus puoselėtą projektą „Gerai Gerai & Miss Sheep“, vaikinas dega šviežiomis idėjomis. Gerai Gerai pseudonimą pasilikęs atlikėjas dar prieš keletą mėnesių tikino, kad gerbėjams ruošia staigmenų, tad šiandien laikosi pažado ir klausytojų teismui atiduoda kūrinį „Runners“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 22, 2013, 2:48 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 10:01 PM

„Koncertuojame, įrašinėjame ir generuojame naujas idėjas. Dabar kartu su dainininke Kami dirbame prie pirmojo EP, kuris po poros mėnesių turėtų išvysti dienos šviesą“, - pasakojo Gerai Gerai. „Kami gyvena Londone, tad per atstumą dirbti ganėtinai keista. Visgi tai turi galybę pliusų – nėra kūrybinės trinties, o susitikę stipriai kimbame į darbus, nes laikas, kurį kartu praleidžiame studijoje, tampa auksiniu.“

Prodiuseris tikina, kad kūrinys „Runners“ savyje turi savotiškos simbolikos. „Kai naktis leidau su šia kompozicija, visi kalbėjo apie Bostono maratoną. Kažkodėl tie vaizdai ėmė persekioti ir naktimis. Tik kiek vėliau sužinojau, kad studija, dėliojanti paskutinius garso štrichus, taip pat įsikūrusi Bostone.“ Gerai Gerai pasakoja, kad dainos pavadinimas („runners“ angl. - bėgikai) buvo sugalvotas gerokai anksčiau, bet atsitiktinumų virtinė paskatino dar kartą pažiūrėti į dainos turinį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.