Repeticijų studijoje susibūrė grupė „Foje“

Spalį dainininko Andriaus Mamontovo gerbėjų laukia neeilinis įvykis. Karjeros 30-metį švenčiantis dainininkas keturių didžiųjų Lietuvos miestų arenose surengs specialius koncertus, kuriuose dalyvaus ir per visą šį laiką su juo groję muzikantai. Tarp jų – buvę prieš 16 metų iširusios grupės „Foje“ nariai, kurie su Andriumi jau repetuoja kūrinius.

"Čia turbūt kaip važiuoti dviračiu - kartą išmokęs, visada prisiminsi“, - apie jausmą, kuris apėmė repetuojant su "Foje" nariais, sakė A. Mamontovas.<br>A. Mamontovas
"Čia turbūt kaip važiuoti dviračiu - kartą išmokęs, visada prisiminsi“, - apie jausmą, kuris apėmė repetuojant su "Foje" nariais, sakė A. Mamontovas.<br>A. Mamontovas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 26, 2013, 4:13 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 4:38 PM

„Repeticija keturiese, tų kelių dainų, kur grosim spalį kartu. Keistas jausmas, nes grojom lyg niekur nieko. Čia turbūt kaip važiuoti dviračiu - kartą išmokęs, visada prisiminsi“, - pasidalijęs nuotrauka iš repeticijų studijos, sakė A. Mamontovas.

Nuotraukoje įamžintas jis, klavišininkas Arnoldas Lukošius, bosininkas Darius Burokas ir būgnininkas Algis Kriščiūnas – tai vaizdas, kuris mielas kiekvienam „Foje“ gerbėjui.

„Tai - grupės sudėtis, kuri gyvavo 1992-1997 metais. Dar bus kita grupės sudėtis, kuri buvo 1989-1990 metais – ten kiti muzikantai.

Tik nenusvaikite, kad kartu grosime visą koncertą – tai bus keletas dainų“, - socialiniame tinkle „Facebook“ susijaudinusius gerbėjus ramino A. Mamontovas.

Koncertuose, kurie vyks Vilniaus „Siemens“, Kauno „Žalgirio“, Klaipėdos „Švyturio“ ir Šiaulių arenose, skambės ir „Foje“ laikų, ir A. Mamontovo solinės kūrybos dainos.

„Tai nėra grupės atsikūrimas. Atsikūrimas būtų, jei įrašinėtume naujas dainas.

Bet gali būti, kad tai – paskutinis kartas, kai kartu gros „Foje“ nariai. Bent jau aš neįsivaizduoju, kokia proga tai galėtų vėl nutikti“, - lrytas.lt sakė Andrius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.