L. Del Rey koncerte Paryžiuje - autografai gerbėjams (video)

Būrys gerbėjų ir didžiulis dėmesys – taip muzikos dievaitę Laną Del Rey šį savaitgalį pasitiko Prancūzijos sostinė. Vienoje iš Paryžiaus salių atlikėja surengė du anšlaginius mėnesio pradžioje prasidėjusių gastrolių koncertus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 29, 2013, 1:07 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 1:38 PM

Žvaigždei šis savaitgalis buvo išties ypatingas. Per pirmąjį koncertą L. Del Rey ir jos vadybininkui buvo įteiktas dar vienas „platininis“ diskas už debiutinį žvaigždės albumą „Born To Die“, kuris Prancūzijoje „platininiu“ tapo jau ketvirtą kartą.

Tarsi atsidėkodama už pripažinimą ir meilę, L. Del Rey ypatingą dovaną įteikė ir jos paklausyti susirinkusiai publikai. Specialiai meilės miestu vadinamam Paryžiui atlikėja padovanojo dar vieną savo perdainuotą kūrinį – Franko Sinatros „I Love Paris“.

Bendravimo su gerbėjais nevengianti ir nuo jų nesislapstanti atlikėja šiai tradicijai liko ištikima ir Paryžiuje. Jau per pirmąjį savo daug diskusijų sukėlusį kūrinį „Cola“ L. Del Rey ne tik demonstravo ypatingas vokalo galimybes, bet ir bėgo pas scenos apačioje jos laukiančius ir kartu su ja dainuojančius gerbėjus.

Galiausiai, per vieną paskutiniųjų kūrinių „National Anthem“ L. Del Rey ne tik nusileido nuo scenos pas ją audringais aplodismentais ir šūksniais viso koncerto metu palaikiusią keliatūkstantinę minią, bet ir šalia scenos susispietusiems gerbėjams mielai dalijo autografus, fotografavosi, bendravo.

Toks ryškiausioms pasaulio žvaigždėms neįprastas ir netradicinis poelgis koncertą pavertė didžiule švente jo gerbėjams ir tik dar labiau sustiprino pastarųjų meilę savo dievaitei, hitų „Born to Die“, „Video Games“, „Blue Jeans“, „Blue Velvet“ atlikėjai.

Naujoji muzikos pasaulio princesė birželio 4 dieną lankysis ir Lietuvoje. Atlikėjos koncerte Vilniaus „Siemens“ arenoje skambės 17 žinomiausių ir geriausių jos kūrinių, o, žinant jos pomėgį stebinti, galima tikėtis ir papildomų staigmenų.

L. Del Rey atlieka „Born to Die“ koncerte Paryžiuje:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.