Dainininkas L. Adomaitis ragins jaunimą siekti svajonių

Šeštadienį Vilniaus Katedros aikštėje įvyksiančiame koncerte „Aš noriu neeilinio gyvenimo“ pasirodysiantis atlikėjas Linas Adomaitis džiaugiasi jaunimui skirtu festivaliu „Išeik į aikštę 2013“, kurio kulminacija ir taps šis vakaras. Pasak garsaus muzikanto, kiekvienas iš mūsų turi rinktis neeilinį gyvenimą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 1, 2013, 3:12 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 11:23 AM

„Neeilinis gyvenimas reiškia, kad žmogus nepasiduoda stipriai visuotinei įtakai. Jis stengiasi gyventi taip, kad jam būtų smagu ir siekia savo svajonės, – sakė atlikėjas. Vis dėlto L. Adomaitis neslepia, kad daug žmonių paskęsta darbuose, o svajonė vis tolsta ir tolsta. Po kurio laiko jie supranta, kad visgi galėjo kažką padaryti.

„O kodėl nedarei?! Neeilinis gyvenimas yra tada, kai ištikimai tarnauji savo svajonei, kuri paskui tau ir leidžia pagalvoti, kad tavo gyvenimas yra neeilinis, kad tu jo nenorėtum iškeisti į niekieno kito, kad tavo gyvenimas yra pats nuostabiausias“, – motyvacijos kalbėdamas įkvėpė Linas.

Paklaustas, ar pats jaučiasi gyvenantis neeilinį gyvenimą, atlikėjas prisipažino gyvenantis tiesiog laimingai. „Esu laimingas – turiu darbą, kurį dirbdamas nesijaučiu dirbąs, turiu gerus draugus, turiu šalia mylimą moterį“, – džiaugėsi L. Adomaitis.

Vienas svarbiausių jo gyvenimo džiaugsmų yra kelionės. Ir nors aplinkiniai kartais stebisi, kaip jis gali sau leisti atostogauti net kelis mėnesius, Linas patikina – jis dėl to stengėsi. „Taip susitvarkiau savo laiką, kad galiu sau tau leisti. Kelionėse gimsta naujos dainos, aš pailsiu nuo rutinos, darbų, streso ir pykčio“, – sakė dainininkas.

Kviesdamas į festivalį „Išeik į aikštę 2013“, vyksiantį gegužės 3-5 dienomis Vilniuje, Linas ragina jaunimą neprarasti motyvacijos ir siekti užsibrėžtų tikslų ir svajonių. „Kai viešėjau pas indėnus, jie neklausė manęs, kiek aš uždirbu, koks mano socialinis statusas. Jie manęs klausė konkrečiai – ką aš moku daryti. Šis klausimas yra pats svarbiausias“, – neabejojo L. Adomatis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.