Premjera: A. Orlova pristato dainą „Keleliu“ iš būsimojo koncertinio albumo (audio)

Dainininkė Alina Orlova į gegužę keliuose Lietuvos miestuose vyksiančius koncertus kviečia žinia apie netrukus pasirodysiantį savo albumą. Jame bus neseniai radijo stoties „LRT Opus“ studijoje surengto koncerto įrašas – šiame pasirodyme Alina atliko ir gerai žinomus, ir nė viename jos albume dar neskambėjusius kūrinius. Vieną iš pastarųjų dainų, kūrinį „Keleliu“, dainininkė siūlo išgirsti lrytas.lt skaitytojams.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

May 1, 2013, 8:30 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 11:37 AM

Iki šiol paskutinis A. Orlovos albumas „Mutabor“ pasirodė 2010-aisiais. Pastarieji treji metai atlikėjai buvo kupini koncertų ir įvykių – dainininkė rengė pasirodymus ne tik Lietuvoje, bet ir daugelyje Vakarų Europos šalių bei Rusijoje, filmo „The Russian Winter“ pristatymo proga surengė pasirodymus Niujorke.

Mintis trečiajam studijiniam albumui kaupianti dainininkė šį pavasarį surengė jaukų koncertą „LRT Opus“ studijoje, kuriame skambėjo ir kelios naujos dainos. Viena jų – pagal Vytauto V. Landsbergio eiles parašytas kūrinys „Keleliu“.

„Alinai patinka mėgstamų poetų tekstus paversti dainomis – ar tai būtų Williamas Blake'as, ar Vytautas V. Landsbergis. Šis kūrinys iškart buvo gerai sutiktas publikos“, - apie dainą „Keleliu“ sakė atlikėjos vadybininkas Lauras Lučiūnas.

Koncertas radijo studijoje taip patiko pačiai atlikėjai, jog jo įrašą per artimiausias kelias savaites ketinama išleisti kompaktinėje, o gal ir vinilo plokštelėje.

„Garso korekcijos studijoje jau atliktos, šiuo metu kuriamas albumo viršelis. Tai – spontaniška idėja, Alina neplanavo leisti koncertinio albumo. Tačiau šiame įraše tikrai užfiksuota ypatinga nuotaika. Jis bus tarsi tarpinė stotelė tarp „Mutabor“ ir būsimojo studijinio albumo“, - lrytas.lt komentavo L. Lučiūnas.

Gegužės 5 dieną 22 valandą minėtą koncertą parodys TV kanalas "LRT Kultūra".

Dainininkės gerbėjai gegužę turės galimybę apsilankyti keliuose jos koncertuose Lietuvoje. Gegužės 4-ąją Alina koncertuos Vilniuje, Nacionaliniame dramos teatre, gegužės 18 dieną - Palangos kultūros centre „Ramybė“, gegužės 19 dieną – Kaune, Valstybinėje filharmonijoje.

Kūrinys „Keleliu“ iš koncertinio Alinos albumo – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.