B. Ulvaeusas atskleidė, kodėl per „Euroviziją“ ABBA neatsikurs

Jis negalvoja apie grupės ABBA atsikūrimą, tačiau nuolat susitinka su savo gydytoju, kad drauge galėtų pafilosofuoti ir pakalbėti apie egzistencinius klausimus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-02 12:55, atnaujinta 2018-03-07 10:04

„Gydytojas pas mane ateina kiekvieną antradienį“, – švedų žurnalui „Kupé“ atskleidė 68 metų legendinės ABBA ketveriukės narys Björnas Ulvaeusas.

Muzikantas ir kompozitorius teigė, kad su kitais grupės ABBA nariais palaiko gerus santykius. Su 66 metų Benny Anderssonu jis dėl darbo reikalų susitinka kas savaitę. Su šiuo metu Šveicarijoje gyvenančia 67 metų Anni Frid Lyngstad, kuri buvo žinoma kaip tamsiaplaukė ketveriukės mergina, stengiasi visada susitikti, kai tik ši grįžta į Švediją.

„Agnetha (Fältskog) ir aš turime du bendrus vaikus ir tris vaikaičius. Taigi, savaime suprantama, susitinkame gana dažnai. Mes drauge švenčiame Kalėdas“, – apie santykius su buvusia žmona pasakojo B. Ulvaeusas.

Žurnalistai beveik visada klausia, ar ABBA atsikurs. Gandų apie grupės atsikūrimą pasklido ir šiemet, kai apie tai duodama interviu vokiečių žurnalui „Die Zeit“ užsiminė A. Fältskog. Klabėdama su žurnalistais ji teigiamai atsakė į klausimą, ar svarstytų apie ABBA atkūrimą.

Dėl to, kad per šį mėnesį Švedijoje, Malmėje, vyksiantį „Eurovizijos“ dainų konkursą ABBA vėl susieis draugėn, netgi siūloma lažintis.

Tačiau iki šiol į visus klausimus, ar ABBA atsikurs, atsakymas visada būdavo „ne“.

Duodamas interviu žurnalui „Kupé“ B. Ulvaeusas sakė, kad ta nuostata nepasikeitė.

„Žinomos grupės dažniausiai atsikuria dėl to, kad kuriam nors nariui pasibaigė pinigai. Mūsų atveju taip nėra“, – patikino muzikantas.

B. Ulvaeusas turi ką veikti. Šiuo metu jis rūpinasi ABBA muziejaus Stokholme atidarymo reikalais, turi nekilnojamojo turto verslą ir stato viešbutį. Be to, jis kiekvieną savaitę susitinka su gydytoju ir filosofu, kad aptartų egzistencinius klausimus.

„Jis pas mane apsilanko kiekvieną antradienį. Mes susisėdame sodo namelyje ir dvi valandas kalbamės apie mane, gyvenimą, pasaulį ir apie visa tai, ką išgirdome nuo pastarojo mūsų su juo susitikimo“, – aiškino dainininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.