Kur mylimosios vardą išsitatuiruotų dainininkas G. Vagelis?

Jau ketvirtadienį, gegužės 2-ąją, visus vilniečius ir miesto svečius Gabrielius Vagelis kviečia į savo pirmąjį solinį koncertą „Best of Maroon 5“ gyvos muzikos klube „Tamsta“.

„Man labai gražu, kai pavyzdžiui, žmogus taip įamžina savo mirusio senelio prisiminimą ar pasirenka kokius nors laimės ženklus", - apie tatuiruotes sakė G. Vagelis.<br>J. Stacevičius
„Man labai gražu, kai pavyzdžiui, žmogus taip įamžina savo mirusio senelio prisiminimą ar pasirenka kokius nors laimės ženklus", - apie tatuiruotes sakė G. Vagelis.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 2, 2013, 6:28 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 9:26 AM

Įkūnydamas grupės lyderį Adamą Levine’ą Gabrielius atliks žymiausius grupės kūrinius. „She Will Be Loved“, „This Love“, „Misery“, „Moves Like Jagger“ ir daugelis kitų visame pasaulyje muzikos „topus“ užkariavusių dainų šį vakarą skambės naujai.

Paklaustas, ką galėtų padaryti dėl savo mėgstamiausios grupės, kurios kūrinius atliks šį vakarą, Gabrielius sako, kad galbūt netgi pasiryžtų papuošti savo kūną tatuiruotėmis. Nors viso kūno, kaip tai padarė grupės „Maroon 5“ lyderis, vaikinas išsimarginti nenorėtų, tačiau idėjos pasidaryti tatuiruotę neatmeta.

„Man labai gražu, kai pavyzdžiui, žmogus taip įamžina savo mirusio senelio prisiminimą ar pasirenka kokius nors laimės ženklus. Gal kada nors ateityje taip sugalvosiu išreikšti meilę ir savo mėgstamai grupei?“ – apie kūno puošybą atvirauja sparčiai kylantis jaunasis atlikėjas Gabrielius.

Vaikinas pasakoja praeityje norėjęs tatuiruotės ant kojos, tačiau nesugalvojo nieko tinkamo, todėl sprendimą teko atidėti neribotam laikui. „Galėčiau išsitatuiruoti mylimos merginos vardą, bet tai daryčiau tokioje vietoje, kurioje matytų tik ji“, – juokauja atlikėjas.

„Best of Maroon 5“ – tai amerikiečių poproko grupės kūriniai tiesiai iš saulėtosios Kalifornijos, specialios aranžuotės, nepakartojamos Gabrieliaus improvizacijos ir tik gyvai atliekama muzika. Jaunasis atlikėjas scenoje pasirodys kartu su muzikantų grupe: Justu Jonausku (elektrinė gitara), Jonu Gliaudeliu (būgnai), Kasparu Meginiu (klavišiniai), Deividu Jakavičiumi (bosinė gitara).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.