„Pop Ladies“ narės Katažinos gimtadienis: gyvo garso koncertas Klaipėdoje ir nauja daina „Tikėjau“ (audio)

Pirmoje pramoginio TV projekto „Žvaigždžių duetai“ lentelės vietoje įsitvirtinusios „Pop Ladies“ merginos kelia bures į uostamiestį – čia jau šeštadienį jos savo vokaliniais sugebėjimais raižys naktinio klubo „Dr. Who“ orą gyvo garso koncerte.

Koncertu Klaipėdoje bus atšvęstas Katažinos (centre) gimtadienis.<br>J. Stacevičius
Koncertu Klaipėdoje bus atšvęstas Katažinos (centre) gimtadienis.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 3, 2013, 3:06 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 8:07 AM

Ilgas valandas repeticijų salėje leidžiančios Natalija Bunkė, Katažina Nemycko, Oksana Pikul ir Liepa Mondeikaitė yra tikros darbščiosios bitutės, neeikvojančios brangaus laiko ir spėjančios ne tik demonstruoti profesionalumą prieš televizijos kameras, bet ir džiuginti gerbėjus savo nesibaigiančiais muzikiniais turais po Lietuvą.

Tačiau pajūryje „Pop Ladies“ vieši ne be progos – būtent tarp „Dr. Who“ klubo sienų buvo nuspręsta užpūsti Katažinos gimtadieninio torto žvakutes, todėl gyvo garso koncertas bus užpildytas aukštai į orą šaudančiais konfeti, kaip šampanas besiliejančiais sveikinimais ir plačiomis gražuolių šypsenomis, skelbia vakarėlio organizatoriai.

33-ojo gimtadienio proga Katažina su klausytojais dalijasi nauja daina "Tikėjau". Ją išgirsti siūlome lrytas.lt skaitytojams:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.