Dueto „Cassius“ žvaigždė Zdaras iki paryčių šokdino „Lofto“ publiką

„Jager Vibrations“ ir „Loftas“ – šie du vardai renginio plakate dažniausiai reiškia tik vieną – bemiegę naktį, šokius iki ryto ir pliūpsnį kokybiškos aktualios muzikos. Tą tik patvirtino penktadienį, gegužės 3 dieną čia vykęs vakarėlis. Šįkart vakarėlio pagrindinio svečio - grupės „Cassius“ žvaigždės Zdaro – laukė vos „Lofte“ sutilpusi minia.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 4, 2013, 11:18 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 6:28 AM

Ne pirmą kartą prie „Lofto“ rikiavosi eilės elektroninės muzikos mylėtojų, ne pirmą kartą klubas apsiginklavo ledo kubais ir šalto oro patrankomis. Tik šį penktadienį rinktis buvo itin svarių priežasčių. Pirmasis populiariosios grupės „Cassius“ nario Zdaro vizitas Lietuvoje sutraukė minias klubinėtojų, išsiskirsčiusių tik paryčiais.

Kelios valandos iki renginio pradžios Zdaras pasakojo, kad specialiai grojimams nesiruošia, tiesiog stengiasi pajausti susirinkusiųjų nuotaiką ir vakarėlio dvasią. Savo pasirodymą pradėjęs trankiu „I Love You So“ miksu ir sukėlęs visų rankas į viršų, Zdaras nepaleido iki paskutinės minutės. Šviesų efekftai, šalto oro gūsiai, atgaivinantys šokančią minią, vizualizacijos ir Zdaras, pasiruošęs ištaškyti paskutinius energijos likučius – taip penktadienį atrodė „Loftas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.