Lrytas.lt skaitytojai išrinko geriausią naujojo „Depeche Mode“ albumo dainą (video)

Portale lrytas.lt dvi savaites vyko balsavimas ir konkursas, kuriame kvietėme mūsų skaitytojus balsuoti už geriausią naujausio grupės „Depeche Mode“ albumo dainą. Liepos 27-ąją „Depeche Mode“ koncertuos Vilniaus Vingio parke – koncerte tikriausiai skambės ir ne viena naujo albumo daina. Šiandien skelbiame balsavimo rezultatus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 4, 2013, 3:29 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 7:02 AM

Padėti rinkti kovo mėnesį išleisto albumo geriausią kūrinį suskubo tūkstančiai mūsų skaitytojų – dėkojame už aktyvų dalyvavimą.

Susumavus rezultatus, paaiškėjo, kad daugiausia jūsų – net 33 procentai – geriausia albumo daina laiko baladę „Heaven“, kuri buvo ir pirmasis albumą pristatantis singlas.

21 procentas skaitytojų pasirinko kūrinį „Soothe My Soul“, kuriam susuktas vaizdo klipas pristatytas prieš keletą savaičių. 12 procentų balsavusių mano, kad geriausia albumo daina yra „Angel“, 9 procentai rinkosi albumą pradedantį kūrinį „Welcome To My World“.

Iš visų balsavusių burtais išrinkome keliolika laimingųjų, kuriems įteiksime specialius „Depeche Mode“ prizus – standartinio ir specialaus leidimo albumus „Delta Machine“, kompaktinius singlus „Heaven“ ir albumo plakatus. Su prizų laimėtojais elektroniniu paštu susisieksime asmeniškai. Ateityje žadame pradžiuginti ir su kitais garsiais muzikos atlikėjais susijusiais konkursais.

Pasaulinės „Depeche Mode“ gastrolės „Delta Machine Tour“, kurių metu grupė trečią sykį karjeroje lankysis ir Lietuvoje, šį savaitgalį prasidės pasirodymu Prancūzijos mieste Nicoje.

Šią savaitę atskleista, kad britų grupės pasirodymą Vingio parke „apšildys“ vokiečių elektroninės muzikos duetas „Diamond Version“. Paraiškas dalyvauti koncerte gali teikti ir Lietuvos atlikėjai – iš jų labiausiai patikusį „Depeche Mode“ gali pakviesti pasirodyti savo koncerte.

Lrytas.lt skaitytojų geriausiai įvertinta albumo „Delta Machine“ daina „Heaven“, atlikta JAV TV laidų vedėjo Davido Lettermano šou:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.