A. Pojavis jau pirmąjį vakarą Malmėje sutiko gerbėjų

Specialiai lrytas.lt, Malmė

A. Pojavis susipažino su Malmės miestu.<br>R. Zilnys
A. Pojavis susipažino su Malmės miestu.<br>R. Zilnys
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

May 6, 2013, 1:19 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 5:25 AM

„Miestas – panašus į Klaipėdą. Ir architektūra, ir tuo, kad žuvėdros virš galvos skraido“, - šypsojosi sekmadienį į Malmę atvykęs Andrius Pojavis. Gegužės 14-ąją čia „Eurovizijos“ pusfinalyje dainuosiantis Lietuvos atlikėjas pirmąjį viešnagės vakarą išmoko kelis švedų kalbos žodžius, centrinėje miesto aikštėje fotografavosi su gerbėjais, o galiausiai surengė repeticiją viešbučio kambaryje.

Malmė jau pasipuošusi „Eurovizijai“ - centrinėse miesto gatvėse iškabinti plakatai, kuriuose pavaizduoti visų konkurse dalyvaujančių šalių vėliavų spalvomis veidus išsidažę žmonės.

Lietuvos plakato dar nepavyko pamatyti, nors Andrius ir jo komanda juokais spėliojo, kad jame galbūt pavaizduotas Žilvinas Grigaitis.

„Jaukus ir mielas miestas“, - pasidairęs po Malmės centrą, nusprendė A. Pojavis. Jis čia pat buvo sustabdytas būrelio vyrų su suvenyriniais „Eurovizijos“ krepšiais – atpažinę dainininką, konkurso gerbėjai panoro su juo nusifotografuoti.

Vakarą atlikėjas su komanda praleido viename miesto barų – gurkšnodami alų ir Andriaus telefone žiūrėdami konkurentų pasirodymų įrašus.

Andriaus ir pritariančiojo vokalisto Martyno Puchovičiaus džiaugsmą sukėlė žinia apie pirmadienį „eurovizininkams“ rengiamą ekskursiją – jiems bus parodytas Švedijos futbolo žvaigždės Zlatano Ibrahimovičiaus namas, mokykla, kurią jis lankė, kitos su šia sporto garsenybe susijusios vietos. Tiek Andrius, tiek Martynas – futbolo gerbėjai.

Grįžęs į viešbutį, Andrius griebė gitarą ir su vokalistais surengė repeticiją. Pirmoji repeticija didžiojoje Malmės arenos scenoje jo laukia antradienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar I. Šimonytė gali pasipriešinti G. Nausėdai?