Baltarusių „eurovizininkės“ koziriai – tūkstantis butelių degtinės ir dueto LMFAO žvaigždė

specialiai lrytas.lt, Malmė

Baltarusės Alionos bagaže – net 50-ies skirtingų rūšių suvenyrai.
Baltarusės Alionos bagaže – net 50-ies skirtingų rūšių suvenyrai.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

May 7, 2013, 7:36 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 2:51 AM

Į Švedijos miestą Malmę susirinkę „Eurovizijos“ dalyviai iš 39 šalių jau kedena plunksnas ir stengiasi atkreipti į save dėmesį. Ypač aktyviai tai daro Lietuvos kaimynų baltarusių dainininkė Aliona Lanskaja. Dainininkė pranešė, kad žurnalistams ir svečiams atvežė didžiulį kalną dovanų, o į jos savaitgalį rengiamą vakarėlį neva užsuks pasaulinio garso žvaigždės.

Gabentis suvenyrų, kurie dalijami „Eurovizijoje“ dirbantiems žmonėms – nerašyta ilgametė šio konkurso tradicija, nors vis daugiau valstybių taupo pinigus ir jos atsisako.

„Tai truputį beprasmiška. Gairelės, lankstinukai, skarelės, lipdukai – visa tai atsiduria šiukšlių dėžėje. Geriausiu atveju pasiliekami marškinėliai, USB atmintinės ir kompaktinės plokštelės. Bet šios dovanos tikriausiai nepadeda pelnyti palankumo. „Eurovizijos“ rengėjai jau seniai sako, kad metas baigti šį turgų“, - sakė Lietuvos delegacijos vadovas Audrius Giržadas.

Pernai Donatas Montvydas į „Euroviziją“ vežėsi kelias dėžes atvirukų su savo atvaizdu. Šįmet A. Pojavis į Malmę išvyko be suvenyrų.

Užtat baltarusiai nesikuklina. Prieš keletą metų Maskvoje jie nustebino visus, atsigabenę pilną vilkiką ledų porcijų, kurias dalijo kitiems atlikėjams, konkurso darbuotojams ir žurnalistams.

Šių metų dovanų sąrašas – irgi įspūdingas. Alionos bagaže – net 50-ies skirtingų rūšių suvenyrai.

Dainininkės vadybininkai, kaip įprasta, dalins jos dainos „Solayoh“ kompaktines plokšteles, suvenyrinius marškinėlius, rašiklius ir ženkliukus. Taip pat – Rubiko kubus su Alionos atvaizdu.

Be to, baltarusiai į Malmę atsigabeno tūkstantį meduolių specialiose pakuotėse, tiek pat saldainių dėžučių, marmelado indelių ir degtinės butelių, kurių etiketę puošia Alionos vardas ir „eurovizinės“ dainos pavadinimas.

Paruošta ir daugybė šokolado plytelių, 400 dėžučių zefyrų, 500 USB atmintinių bei Alionos atributika papuoštos striukės.

Dainininkė reklamos fronte dirba itin aktyviai – šeštadienį surengs prisistatymo vakarėlį, kuriame, žadama, turėtų apsilankyti ir sporto bei muzikos pasaulio žvaigždės. Tikimasi, kad pasilinksminti atvyks viena geriausių pasaulio tenisininkių Viktorija Azarenka kartu su mylimuoju – populiariojo JAV dueto LMFAO nariu Redfoo. Tiesa, šiais gandais Malmėje kol kas mažai kas tiki.

Lietuvos dainininkas A.Pojavis taip pat pakviestas apsilankyti vakarėlyje, tačiau kol kas nežinia, ar suspės tai padaryti – šeštadienio vakarą jis dalyvaus susitikime su Švedijos lietuviais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.