Repeticiją Malmėje surengęs A. Pojavis sulaukė komplimentų (papildyta)

Specialiai lrytas.lt, Malmė

Prie A. Pojavio greitai išsirikiavo eilė – žurnalistai ir gerbėjai prašė jo pasirašyti autografą, kartu fotografavosi, domėjosi, kaip dainininkas atsidūrė „Eurovizijoje“ ir kokie jo tikslai šiame konkurse.<br>R. Zilnys
Prie A. Pojavio greitai išsirikiavo eilė – žurnalistai ir gerbėjai prašė jo pasirašyti autografą, kartu fotografavosi, domėjosi, kaip dainininkas atsidūrė „Eurovizijoje“ ir kokie jo tikslai šiame konkurse.<br>R. Zilnys
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

May 7, 2013, 8:48 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 2:51 AM

Dainininkas Andrius Pojavis antradienio popietę susipažino su arenos, kurioje gegužės 14-ąją gins Lietuvos garbę „Eurovizijoje“, scena. Antradienio popietę surengta pirmoji Lietuvos atstovo repeticija. „Dabar jaučiuosi ramiau“, - nulipęs nuo scenos, sakė atlikėjas, tačiau turėjo sau ir nemažai priekaištų.

Rožinės spalvos vaizdo grafika ir apšvietimas – tokį vaizdo sprendimą A. Pojavio atliekamai dainai parinko „Eurovizijos“ režisieriai.

Malmės arenos salė – išpuošta palubėje kabančiais spalvotais šviečiančiais burbulais, o kad būtų linksmiau filmuoti, prie scenos žiūrovus atstoja daugybė kartoninių Marilyn Monroe ir Elvio Presley figūrų.

Į areną atvykusio A. Pojavio laukė persirengimo kambarys, papuoštas Lietuvos plakatu – berniuko su ant veido išpieštu Lietuvos vėliavos spalvų drugeliu nuotrauka.

Pirmasis darbas – garso repeticija. Per 40 minučių įgarsinimo režisieriai kelis sykius išklausė A. Pojavio ir jo pritariančiųjų vokalistų dainavimo – pagal tai buvo suderinti įgarsinimo pulto nustatymai, kurių nebebus galima keisti.

Tada atėjo metas žengti į „Eurovizijos“ sceną – Andrius kelis sykius atliko dainą „Something“. Vieną jų – akis paslėpęs tamsiais akiniais.

„Ne, tai nebuvo įvaizdžio eksperimentas. Mano akys nuo ryškių šviesų greitai pavargsta, nešioji kontaktinius lęšius“, - paaiškino atlikėjas.

Dainininko pasirodymą susidomėjusi stebėjo „Eurovizijos“ vedėja – komikė ir TV laidų vedėja Petra Mede.

„Kiek jam metų? 29-eri? Neįtikėtina, atrodo daug jaunesnis. Sakote, jam neseniai gimė dukra? Turėtų būti nelengva. Man pačiai prieš tris mėnesius gimė kūdikis, žinau, ką tai reiškia.

Jo pasirodymas man tikrai labai patiko“, - Lietuvos atstovą gyrė P. Mede.

Žiūrėdamas savo pasirodymo vaizdo įrašą, dainininkas ne kartą griebėsi už galvos.

„Vis dar nespėju susivokti, į kurią kamerą reikia žiūrėti. Tai reikės taisyti. Laimei, dar yra laiko. Dainavimui priekaištų irgi turiu.

Bet šiaip jausmas – geras. Jaudulys ir baimė išnyko, kai tik pradėjau dainuoti“, - sakė atlikėjas.

Antradienio popietę jis apsisprendė, kad nebekeis įvaizdžio – į sceną „Eurovizijos“ pusfinalyje eis, vilkėdamas baltus marškinėlius ir tamsią odinę striukę.

Tiesa, prieš pat lemiamą pasirodymą Andrius dar ketina apsikirpti – tuo pasirūpins „Eurovizijos“ užkulisiuose dirbantys stilistai.

„Man su mano išvaizda viskas gerai, bet kiti sako, kad šukuoseną reikia patobulinti. Reikia, tai reikia“, - numojo ranka dainininkas.

Antradienio vakarą oficialiame „Eurovizijos“ klube jo dar laukia susitikimas su žurnalistais ir konkurso gerbėjais – tradicinė spaudos konferencija po pirmosios repeticijos šiais metais nėra rengiama.

Po repeticijos į „Eurovizijos“ klubą atvykusį dainininką pasitiko fotografų blykstės ir pažįstami garsai. Susitikimo su gerbėjais organizatoriai nusprendė, kad Lietuvos atstovą pradžiugins galimybė išgirsti ankstesnių metų mūsų šalies „eurovizininkų“ dainų ištraukas – iš kolonėlių skambėjo Aivaro Stepukonio, „4Fun”, Donato Montvydo, „LT United“ ir kitų atlikėjų balsai. Buvusioje skerdykloje netoli geležinkelio stoties įsikūręs klubas kol kas „pavaduoja“ konkurso spaudos centrą, kuris bus atidarytas šį penktadienį, vėliau nei įprasta. Prie A. Pojavio greitai išsirikiavo eilė – žurnalistai ir gerbėjai prašė jo pasirašyti autografą, kartu fotografavosi, domėjosi, kaip dainininkas atsidūrė „Eurovizijoje“ ir kokie jo tikslai šiame konkurse. „Žinote, atvirai kalbant, visada reikia tikėtis geriausio, bet ruoštis blogiausiam“, - prisipažino dainininkas, klausiamas, kurią vietą ketina užimti konkurse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.