Grupė „Patruliai” - apie linksmą kasdienybę bei klausytojams ruošiamas staigmenas (video)

Geros nuotaikos ambasadoriai grupės “Patruliai” nariai Algirdas Radzevičius ir Gytis Balčiūnas – ne vien scenos artistai, bet ir šeimas sukūrę vyrai. Koncertų grafikus jiems tenka derinti prie sutuoktinio bei tėčio pareigų, tačiau “Patruliai” teigia, jog kai labai nori ir myli savo gyvenimą – viskas įmanoma.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 10, 2013, 5:50 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 10:49 PM

Kaip atrodo “Patrulių” diena?

Gytis: “Mano dienos sukasi apie šeimą: keliuosi, ruošiu vaikams pusryčius, vežu į mokyklą, darželį, tuomet skubu garsinti reklamų. Po pietų, kai vaikai grįžta namo, sėdu rašyti dainoms tekstus, kartais pavyksta net į sporto klubą ištrūkti. Nedažnai, tačiau man toks gyvenimo ritmas patinka. Koncertuojam dažniausiai savaitgaliais, tuomet visus namų kampus laiko žmona. O pirmadienį tėvelis vėl prie ruošos...” - šmaikštavo Gytis.

Algis: “O aš kasdien užsiimu savo mylimiausiu darbu – muzika. Šeima mano gyvenime pati svarbiausia, tačiau be muzikos aš – niekaip. Su žmona Milisandra namuose pasidalinome pareigas, todėl kai tik nekoncertuoju, stengiuosi ją pavaduoti ir pabūti su sūneliu Roku. Auginame talentingą vaiką, jau dabar matau, kad jis žengs toliau nei tėtis” - atžala džiaugėsi Algis.

O kas naujo Jūsų kūrybiniame gyvenime?

Gytis: “Ruošiame jau ketvirtąjį grupės “Patruliai” albumą. Tai – išskirtinai autorinis albumas, kuriame rasite tik mūsų pačių kūrybą ir jokių “paskolintų” melodijų. Įrašėme tris dainas, planuojame rudeniui paruošti iš viso 12-14 kūrinių. Šis albumas – brandesnis, nenorime skubėti, reikia viską nuosekliai apgalvoti, aptarti. Planavome pristatymą daryti pavasarį, tačiau dėl koncertų gausos nusprendėme nukelti albumą į rudenį ir išleisti tikrai “skanų” dainų rinkinį”.

Algis: Džiugu, kad mus kviečia, žmonės eina į koncertus su mumis pabendrauti, paklausyti mūsų muzikos. Gera jaustis reikalingiems”.

Ar ir naujajame albume grupė “Patruliai” išliks pati linksmiausia Lietuvos grupė?

Gytis: “Žinoma! Tereikia pažvelgti į mūsų klausytojų veidus po koncerto. Visi ploja, šypsosi, gerą nuotaiką spinduliuoja. Aplink ir taip daug liūdesio, depresijos, norime savo kūryba nešti džiugesį, juk gyvenimas – gražus!”

Algis: “Aš manau, kad visi artistai gali vadintis linksmais. Juk būti scenoje reiškia nešti geras emocijas žiūrovui, todėl sau priskirti pačių linksmiausių etiketės nevertėtų. Taip, mes nešam linksmumo užtaisą, negalima į sceną lipti susikausčiusiam ir perduoti blogas emocijas klausytojams. Jie ateina atsipalaiduoti, atsipūsti, todėl mūsų darbas – savo muzika kelti jiems nuotaiką. Kol kas mums sekasi” - pridėjo Algis.

Esate duetas, kolegos. O ar įmanoma grupės nariams būti ir gerais draugais?

Algis: “Žinoma, kad su Gyčiu esame ne vien kolegos. Grupėje esame atsakingi už skirtingas sritis. Jis kuria dainas, aš rūpinuosi koncertų organizaciniais reikalais. Kartais, ypač vasaros metu, su juo praleidžiu šešias dienas per savaitę, šeimai telieka viena, spėjome “susigyventi”. Žinoma, būna ginčų dėl kūrybos, bet, pabrėžiu, ginčų, o jie – gerai, ginčuose gimsta susitarimai. Kiekvienais metais vis tvirčiau jaučiamės scenoje. Pradėjom kaip mėgėjai, dabar po truputį jau galime vadintis artistais profesionalais. Sena gera tiesa – be darbo ir užsidegimo nieko nebus. Kas kartą lipdamas į sceną jaučiu, jog tai vieta, kurioje jaučiuosi geriausiai. Be jokių užuolankų ar pasimaivymų sakau, kad muzika – mano pašaukimas ir džiaugiuosi, kad ne man vienam taip atrodo” - juokavo “Patrulis”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.