A. Pojavis po antrosios repeticijos: pažadas daugiau šypsotis ir žurnalistams išpažintos nuodėmės

specialiai lrytas.lt, Malmė

A. Pojavis Malmėje jau turi gerbėjų.<br>R. Zilnys
A. Pojavis Malmėje jau turi gerbėjų.<br>R. Zilnys
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

May 11, 2013, 3:37 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 10:08 PM

„Norėčiau čia parepetuoti daugiau. Jei būtų galima – ir visą naktį“, - atsiduso Andrius Pojavis po penktadienį Malmės arenoje surengtos antrosios repeticijos. Dainininkas neslepia – nors liko labiau patenkintas savo pasirodymu, nei prieš kelias dienas, jam dar reikia tobulėti.

Jau pirmadienį arenoje prasidės pirmojo pusfinalio, kuriame dainuos Andrius, generalinės repeticijos. Penktadienį Lietuvos atlikėjas paskutinį sykį be įtampos galėjo atlikti dainą „Something“ Malmės arenos scenoje – likusios trys repeticijos vyks kaip „Eurovizijos“ koncertai, scenoje atlikėjai praleis tik po tris minutes.

Keli dalykai, kurie paaiškėjo po repeticijos. Andriaus šukuosenos tikriausiai nereikės keisti – kiek išsidraikę plaukai prisideda prie romantiško vėjavaikio įvaizdžio, patinka ir Lietuvos delegacijai, ir konkurso režisieriai.

Kitas atradimas – kad pritariantieji Andriaus vokalistai liko nepatenkinti savo pasirodymu.

„Kažkas negerai. Reikės daugiau repetuoti. Dabar kiekvienam iš mūsų atrodė, kad būtent jis nusidainavo“, - prisipažino pritariančių atlikėjų komanda.

Pats A. Pojavis teigė, kad jo nuotaika po repeticijos – gera.

„Jau gerai susipažinome su scena, daina skamba neblogai, bet yra niuansų dėl vaizdo. Kokių? Reikia dar žvilgsnį į kameras sutvarkyti. Norėčiau daugiau šypsotis, bet, manau, tai išeis savaime, kai vyks pusfinalis – bus daugiau jaudulio.

Išėjęs į sceną, negalvoju apie tai, kaip pasisukti ar pasižiūrėti. Galvoju apie dainos žodžius, transliuoju juos“, - sakė dainininkas.

Penktadienį pamatė Andrius pamatė kai kurių kitų šalių atlikėjų šou – pavyzdžiui, Juodkalnijos repo dueto „Who See“, kurio nariai į sceną ėjo, persirengę kosmonautais.

„Labai gerai, kad man netenka dalyvauti tokiame šou. To nedaryčiau. Jei jie jaučiasi gerai – puiku. Bet aš patogiai nesijausčiau“, - sakė Lietuvos atlikėjas.

Repeticijoje jis kiek kitaip atliko dainą „Something“ - pakeitė kai kurių dainos fragmentų frazuotę.

„Daina – kaip gyvas organizmas. Aš vis dar ieškau geriausio jos varianto“, - portalui lrytas.lt sakė atlikėjas.

Po repeticijos jo laukė spaudos konferencija. Jos vedėja ir susirinkę žurnalistai domėjosi visais Andriaus gyvenimo aspektais.

Paklaustas, kodėl metė istorijos mokytojo darbą, dainininkas atsakė, kad tiesiog nesijautė jam sutvertas.

Klausiamas, kurios „Eurovizijoje“ skambėjusios dainos jam patiko labiausiai, Andrius iš pradžių atsakė, kad tai – jo kūrinys. Vėliau vis dėlto prisiminė danų dueto „Olsen Brothers“ ir švedų grupės ABBA dainas, kurios yra laimėjusios šį konkursą. Tiesa, prašomas padainuoti „Olsen Brothers“ kūrinio atkarpėlę, atsisakė tai padaryti.

Žurnalistus domino, ką Andrius veikė, gyvendamas Airijoje. „Dirbau lengvą darbą“, - nuo atsakymo bandė išsisukti atlikėjas. „Kokį?“ - neatlyžo konferencijos vedėja. „Viešbutyje“, - atsakė Andrius. Airija yra daugiausia kartų laimėjusi „Euroviziją“, ar tai Andrių ir įkvėpė dalyvauti? „Ne, tikrai ten negalvojau apie „Euroviziją“, - atšovė atlikėjas.

Klausiamas, ar aplankyti jo į Malmę atvyks žmona ir du vaikai, Andrius išlaikė intrigą: „Tai – paslaptis“.

Dainininkas prisipažino, kad yra padaręs daug negerų dalykų. Tokio atsakymo sulaukė klausimas apie tai, ką gero ir blogo jis gavo iš to, kad Lietuvoje grojo roko grupėje.

„Gerai buvo tai, kad susidomėjau muzika. O blogai... Aš esu padaręs labai daug blogų dalykų, ir vis dar darau“, - sakė dainininkas.

Kokių būtent? „Klausiate apie tuos laikus? Tai buvo mokykloje. Su draugais bėgdavome iš pamokų ir sėdėdavome parke“, - žurnalistus prajuokino A. Pojavis.

Šeštadienį jo laukia koncertas Švedijoje gyvenantiems lietuviams. Sekmadienį Andrius su kitų šalių atstovais žengs „Eurovizijos“ oficialaus atidarymo raudonuoju kilimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.