Ryškiausia „Eurovizijos“ žvaigždė B. Tyler: „Prieš konkursą melsiuosi“

Specialiai lrytas.lt, Malmė

Didžiosios Britanijos atstovė Bonnie Tyler.<br>R. Zilnys
Didžiosios Britanijos atstovė Bonnie Tyler.<br>R. Zilnys
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

May 12, 2013, 7:24 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 9:33 PM

Jei reikėtų išrinkti populiariausią šių metų „Eurovizijos“ dalyvį, titulą neabejotinai laimėtų Didžiosios Britanijos atstovė Bonnie Tyler. Keletą dešimtmečių visoje Europoje populiari atlikėja šeštadienį atvyko į Malmę, o sekmadienio popietę surengė pirmąją repetciją. Įspūdingą prikimusį balsą ji demonstravo ne tik scenoje, bet ir susitikime su žurnalistais.

Aštuntajame dešimtmetyje B. Tyler buvo atlikta balso stygų operacija, po kurios medikai paliepė šešias savaites tylėti.

„Žinoma, aš jų nepaklausiau. Juk matote, kiek daug plepu“, - pasakojo kol kas gausiausią būrį žurnalistų į savo spaudos konferenciją priviliojusi atlikėja.

Rezultatas – specifinis balsas, tačiau 61-erių artistė dėl to visai nenusimena.

Energingai į spaudos konferencijų salę įlėkusi moteris žurnalistų prašymu padainavo kelias savo didžiausių hitų - „Holding Out For A Hero“ ir „Total Eclipse Of The Heart“ - eilutes.

Tada pasakojo, kaip pateko į „Euroviziją“. „Pernai Nešvilio mieste JAV įrašiau puikų naują albumą. Sulaukiau skambučio iš BBC – man pasiūlė dalyvauti „Eurovizijoje“ su viena iš albumo dainų. Pagalvojau – kodėl ne? Tačiau dėl to turėjau nukelti savo albumo išleidimą – pagal taisykles „eurovizinė“ daina negali skambėti per anksti“, - pasakojo B. Tyler.

Didžioji Britanija jau senokai „Eurovizijoje“ nepasiekia įspūdingų rezultatų, tačiau Bonnie tikisi, kad šįmet tai gali pasikeisti. Dainą „Believe In Me“ atliksianti dainininkė prašė visų už ją balsuoti.

„Būkite geri, balsuokite. Na, kažkas juk turi už mus balsuoti. Man labai to reikia. Tikiuosi, kad ištikimi mano gerbėjai tikrai manęs nepamirš“, - vylėsi atlikėja.

Paklausta, kurios šių metų „Eurovizijos“ dainos jai patinka labiausiai, Bonnie išskyrė Rusijos, Norvegijos ir Danijos atlikėjų kūrinius. Geriausia visų laikų „Eurovizijos“ daina ji rinktų švedų grupės ABBA dainą „Waterloo“.

Po poros savaičių 62-ąjį gimtadienį švęsianti atlikėja žada tai daryti taip, kaip yra pripratusi – dirbdama: „Tą vakarą koncertuosiu Vokietijoje. Bus tikras rokas“.

Kaip Bonnie ruošiasi koncertams? „Malda. Aš pasimeldžiu ir pagalvoju, kad mano tėtis ir mama, kurių jau nėra šalia, tą akimirką yra su manimi. Taip elgsiuosi ir prieš „Euroviziją“, - žadėjo Bonnie.

B. Tyler, kaip ir dar keturių didžiųjų „Eurovizijos“ finansuotojų atstovams bei konkurso rengėjų švedų dainininkui, neteks rungtis pusfinalyje – savo „eurovizinį“ kūrinį ji gegužės 18-ąją atliks renginio finale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.