Britė B. Tyler ir azerbaidžanietis F. Mamedovas: „Mes – lyg jaunavedžiai“

Specialiai lrytas.lt, Malmė

Malmės centre britė B. Tyler ir F. Mamedovas surengė bendrą fotosesiją.<br>R. Zilnys
Malmės centre britė B. Tyler ir F. Mamedovas surengė bendrą fotosesiją.<br>R. Zilnys
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

May 13, 2013, 2:50 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 8:39 PM

Pirmadienio popietę centrine Malmės aikšte skubantys praeiviai skubiai sustodavo ir iš kišenių traukdavo mobiliuosius telefonus. Po aikštės centre įrengtu didžiuliu laikrodžiu, skaičiuojančiu laiką iki „Eurovizijos“ finalo pradžios, fotosesiją surengė du šių metų konkurso dalyviai – įžymioji britų dainininkė Bonnie Tyler ir azerbaidžanietis Faridas Mamedovas.

Azerbaidžano atlikėjai kasmet prisigretina prie ryškiausių „Eurovizijos“ žvaigždžių – pernai Baku dainininkė Sabina Babajeva surengė bendrą konferenciją su britų veteranu Engelbertu Humperdincku.

Šįmet jos pėdomis seka 21-erių F. Mamedovas. Jo ir britės B. Tyler amžiaus skirtumas – 40 metų, tačiau tai netrukdė dainininkams laidyti juokelius apie savo santykių prigimtį.

Dideliam būriui žurnalistų ir fotografų pozuoti atėjęs F. Mamedovas dainininkei, kuri amžiumi tinka jam į seneles, įteikė puokštę gėlių.

„Tai atrodo lyg vestuvės. Mes – tarsi jaunavedžiai. Jis – mano berniukas – žaisliukas“, - savo „firminiu“ prikimusiu balsu kvatojosi Bonnie.

F. Mamedovas mojavo Didžiosios Britanijos vėliava, kol susipratusi Bonnie ją atėmė: „Lyg ir aš turėčiau ja mojuoti“.

Gerai nusiteikusi veteranė galiausiai užtraukė savo hitą „It's A Heartache“ - padedama F. Mamedovo.

Klausiama, kodėl sutiko dalyvauti „Eurovizijoje“, ir Lietuvoje populiari atlikėja pasakojo, kad tiesiog buvo paraginta britų visuomeninio transliuotojo BBC.

„Kokią vietą užimsiu? Nežinau, gal kokią dvyliktą. Sunku čia kažką prognozuoti. Aš tik labai noriu, kad britai neliktų paskutiniai, bet su mumis šiame konkurse visaip nutinka“, - sakė atlikėja.

Linksmą atlikėjų kvailiojimą stebėjo 2011-ųjų „Eurovizijos“ laimėtojas – dueto „Ell & Nikki” narys Eldaras Gasimovas. Azerbaidžano dainininkas į Malmę atvyko palaikyti savo šalies atstovo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.