Naujas lietuvaitės GJan klipas per naktį surinko 100 tūkst. peržiūrų

Jaunoji atlikėja iš Šiaulių Greta (GJan) nenustoja stebinusi. Tik sekmadienį į „Youtube“ įkeltas naujasis jos kūrinys „Need Your Love“ jau perkopė 100 000 peržiūrų ribą. Vasara kvepiantis kūrinys per naktį spėjo apskrieti visą lietuviška „Facebook“ bendruomenę.

GJan pristatė naują kūrinį „Need Your Love“.
GJan pristatė naują kūrinį „Need Your Love“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 14, 2013, 1:26 AM, atnaujinta Jul 21, 2022, 4:28 PM

Atlikėja, talpindama dainą savo „Youtube“ paskyroje, pridūrė, kad šis kūrinys yra jos trumpa žinutė. Tiesa, šiek tiek banali, tačiau nenuginčijama: „Mylėkime, gerbkime, saugokime, rūpinkimės ir toleruokime vienas kitą, nes tik taip padarysime pasaulį gražesnį!“

Ankstesnieji GJan hitai „Not Afraid“ ir „Tattoo“ jau gerokai viršijo vieno milijono perklausų ribą. Belieka spėlioti, ar šis naujas darbas pranoks senuosius.

Dainininkė, muzikinės karjeros laiptais lipanti savarankiškai, jau visai netrukus debiutuos su gyvai grojančia grupe. Pusę metų koncertams besirengusi Greta pasirodys Klaipedoje, Kėdainiuose, Kaune, Vilniuje. Atlikėja jaudinasi, nes koncertuose bus pristatomos ne tik jau išleistos dainos, bet ir daug dar niekur negirdėtu kūrinių, kurie klausytojams gali pasirodyti neatitinkantys GJan stiliaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.