Į Lietuvą atvyksta dabstepo muzikos veteranas Youngsta

Šeštadienį Vilniuje vyks aukščiausios klasės žemų dažnių muzikos naktis – tiesiai iš Didžiosios Britanijos į po Baltuoju tiltu esantį klubą „Gluck“ atvyksta 2011 metų „Dubstep Music Awards“ geriausiu diskžokėjumi išrinktas Youngsta. Kartu su juo klubo pamatus griaus E-root, Specta, Suldubuldu B2B Kornius bei Teffa. Dabstepo gerbėjų lauks išskirtinės šokių muzikos naktis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 15, 2013, 6:34 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 5:23 PM

Youngsta – dvidešimt septintus gyvenimo metus skaičiuojantis, tačiau jau dabstepo muzikos veterano vardą nusipelnyti spėjęs diskžokėjus iš Didžiosios Britanijos. Savo reputaciją Youngsta užsitarnavo vesdamas kassavaitines laidas „Rinse FM“ radijo stotyje bei dar 2005-aisiais „Tempa“ įrašų kompanijoje išleidęs „Dubstep Allstars 2“ kompiliaciją.

Youngsta – su dabstepo muzika koja kojon žengė nuo pat jos atsiradimo pradžios. Diskžokėjus pirmasis pradėjo groti melomanų dabar jau žanro himnais laikomus kūrinius. „Garsas ir esu aš. Tai – Youngsta, ir taip buvo visada. Žinoma, progresas ir pokyčiai neišvengiami, tačiau svarbiausia – išlikusi kokybė“, – sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.