Alternatyvios muzikos „Euroviziją“ laimėjo atlikėjas iš Lietuvos

Pasibaigus „Eurovizijos“ konkursui, pirmadienio vakarą paskelbti ir kitos – alternatyvios „Eurovizijos“ rezultatai. Pastarąjį konkursą surengė populiarus muzikinis britų interneto žurnalas „Fact“, pasiūlęs savo skaitytojams balsuoti už atlikėjus iš visų 39 šįmet tikrojoje „Eurovizijoje“ dalyvavusių šalių. Konkurso nugalėtoju tapo elektroninės muzikos kūrėjas, dizaineris ir didžėjus iš Lietuvos Boyfriend.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2013-05-21 12:56, atnaujinta 2018-03-06 11:36

Kartu su reperiu iš Niujorko Zebra Katz įrašytas Boyfriend kūrinys „Winter Titty“ surinko 16 procentų žurnalo skaitytojų balsų ir pelnė pirmąją vietą. Antroje vietoje liko Serbijos, trečioje – Graikijos atlikėjai.

26-erių Boyfriend, kurio tikrasis vardas – Vytis Gruzdys, taip pat yra žinomas Aout6 slapyvardžiu. Didžėjaus karjerą jis pradėjo 2003-aisiais, yra grojęs ne tik Lietuvos, bet ir Didžiosios Britanijos, Danijos, Lenkijos, Latvijos, Vokietijos, Airijos klubuose. Komplimentų lietuvio kūrybai negaili Hernanas Cattaneo, Laurentas Garnier, Diplo, Hudsonas Mohawke ir kitos elektroninės muzikos garsenybės.

Alternatyviąją „Euroviziją“ laimėjęs kūrinys „Winter Titty“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.