Pradėti festivalį „Loftas Fest“ patikėta „G & G Sindikatui“ (video)

Festivalio „Loftas Fest 2013“ su 5 scenomis ir daugybe pramogų savaitė išaušo. Savaitgalį paaiškėjo, kas šį penktadienį atidarys trijų dienų festivalį mieste – tai lietuvių hiphopo kompanija „G & G Sindikatas“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 27, 2013, 2:28 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 5:26 AM

„Kai festivalis pradedamas tokia stipria nata, galit įsivaizduot, kas dėsis toliau, nes po „G & G Sindikato“ ant pagrindinės scenos stos gyvai dabstepą grojantys „Modestep“, kitose scenose – Miss Kittin, Toro Y Moi, eilė lietuvių ir kitų svečių iš užsienio“, – sako festivalio organizatorius, muzikantas ir prodiuseris Viktoras Diawara.

Jis pabrėžia, kad festivalis prasidės laiku, nes programa įtempta, todėl kviečia visus į festivalį ateiti 19 valandą, kai atsidaro durys.

Taip pat šiandien „Loftas Fest 2013“ komanda atskleidė ir festivalio žemėlapį.

„Akivaizdu, kad bus ką veikti ne tik prie scenų, bet ir pertraukų metu – iš esmės festivalio teritorijoje galima praleisti visą savaitgalį su trumpais nuvykimais namo nusiprausti ir nusnūsti“, – sako Viktoras.

Festivalyje veiks kino teatras „Pasaka“, dienomis vyks dviejų dienų konferencija „What’s Next?“, gardaus maisto kvies ragauti skvere įsikūrusios populiariausios miesto virtuvės, bus įrengta mini futbolo aikštelė su veja, vyks badmintono turnyras, bus ir ekstremalių pramogų ir kitų įdomių užsiėmimų.

Koncertuos: amerikietė Kelis ir bendratautis Toro Y Moi, Miss Kittin (Prancūziją), „Modestep“ (Didžioji Britanija), „mum“ (Islandja), „Tale Of Us“ (Italija), Chinawoman (Kanada), „FM Belfast“ (Islandija), „The Petebox“ (Didžioji Britanija), „Supersci“ (Švedija), „Big Beat Bronson“ (Didžioji Britanija), Redinho (Didžioji Britanija), „Trap Masters“ (Vokietija), C.A.R.T (Danija), Justinas Roberstonas (Didžioji Britanija), Elvi/Dunian (Latvija), „Palac“ (Baltarusija), Bob James – Bass in Ya Face (Olandija) ir daug kitų užsienio svečių.


Lietuviai: „G&G Sindikatas“, „Golden Parazyth“, Jurgis Didžiulis – A=A, „Skamp“, Manfredas, Fingalick, Martin Virgin, „Proper Heat“, „The Sneekers“, „Dee & Kamy“, „Disco Mafia“, Beissoul, „Kick Punch Gang“, Markas Palubenka ir daugelis kitų.

Festivalio erdves pristato parkūrininkai:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.