Grupė „Dead by April“ prieš koncertą Vilniuje pristatė naują dainą (video)

Savaitgalį bus karšta. Ir visai ne dėl to, ką pranašauja sinoptikai, o dėl Lietuvoje viešėsiančių madingos „metalcore“ stiliaus muzikos atlikėjų „Dead by April“ koncerto. Birželio 1 dieną Vilniaus „New York“ klube jie pasirodys ne vieni - publiką įkaitins švedai „Beyond All Recognition“ ir lietuvaičiai „Chasing The Rise“. Kol Lietuvos modernaus roko gerbėjai ruošiasi šiam koncertui, pačios grupės nesnaudžia ir dovanoja savo gerbėjams naujus kūrinius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 30, 2013, 11:28 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 2:33 AM

Prieš keletą dienų grupė „Dead by April“ paviešino šviežutėlį kūrinį „Freeze Frame“. Tai bus viena iš naujų trečiojo grupės albumo dainų. Nors apie šio disko išleidimą kalbama tik užuominomis, singlas „Freeze Frame“ dar kartą sujudino grupės gerbėjus ir privertė spėlioti, kada galima laukti staigmenos. Tikimasi, kad jis pasirodys jau šių metų rudenį.

Primename, kad „Dead by April“ pirmąjį albumą išleido dar 2009-aisiais. Vos tik pasirodęs jis pakilo į antrąją Švedijos perkamiausių albumų „topo“ vietą. 2011 metais grupė pakartojo sėkmę, kuomet antrasis jų studijinis darbas gimtojoje šalyje pagal pardavimus pasiekė tą pačią poziciją.

Kartu su „Dead by April“ koncertuojantys „dubcore“ pionieriai švedai „Beyond All Recognition“ prieš kelias dienas taip pat nudžiugino nauja daina. Grupė paviešino naują kūrinį „Martyrs“ ir jam nufilmuotą vaizdo klipą. „Šia daina norėjome pasakyti, kad privalai elgtis taip, kaip nori. Kodėl mes svajojame ir net nesistengiame įgyvendinti savo troškimų? Bijome prarasti saugumo jausmą, kuris priklauso nuo stabilios darbo vietos ir uždarbio, bet niekada nežinome, ką gautume pabandę gyventi kitaip“, - naujos dainos tematiką filosofiškai įvardina atlikėjai.

„Beyond All Recognition“ galėtume vadinti naujųjų laikų maištininkais. Jie maištauja tiek prieš tradicinį sunkiosios muzikos skambesį, tiek prieš populiariąją, vakarėliuose skambančią elektroniką. Susidomėjimo jie sulaukė tuomet, kai savo kūryboje apjungė modernųjį roką ir elektroninę muziką į vieną visumą.

Net trys grupės - „Dead by April“, „Beyond All Recognition“ ir „Chasing The Rise“ - Vilniaus klubą „New York“ klubą drebins jau šį šeštadienį, birželio 1 dieną. Bilietus platina „Tiketa“ kasos ir interneto svetainė tiketa.lt.

Nauji „Dead by April“ ir „Beyond All Recognition“ kūriniai:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.