Jaunam atlikėjui D. Žygui Londone talkins Stingo ir „The Roling Stones“ prodiuseris

18-metis dainininkas Deividas Žygas, pernai vasarą išleidęs autorinę dainą „Sugrius pasaulis be tavęs“, ruošiasi vienam didžiausių žingsnių gyvenime – kurti bei įrašyti dainas, tvirtina atlikėjas, jam padės populiarus Londono prodiuseris Stevenas Andrew Williamsas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 30, 2013, 11:34 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 2:33 AM

„Jis puikus muzikantas. Nuostabios kompetencijos žmogus, kuris išmano savo darbą“, – sako dainininkas. Deividas sako, kad siekti to, kas iš pirmo žvilgsnio atrodo neįmanoma – jo gyvenimo „varyikliukas“: „Tik atvažiavęs į Londoną, nežinojau nei kaip teks gyventi, nei ką čia veiksiu. Žinojau tik viena – noriu mokytis. Kad gyvenime pasitaikys tokia galimybė dirbti su prodiuseriu, žinomu visame pasaulyje - nesapnavau net gražiausiame sapne“.

Stevenas - Londone gyvenantis muzikos prodiuseris bei kompozitorius. Jo įrašų studijoje „The Chapel Studios“, kur Deividas planuoja pradėti tarptautinę karjerą, dainas su Steveno pagalba kūrė bei įrašė tokie žinomi atlikėjai kaip Britney Spears, Stingas, Gary Barlow, Lisa Stansfield, Ericas Claptonas, „The Rolling Stones“ ir daugelis kitų. Deividas tikisi, jog tai - didelis žingsnis į ateitį bei mano, kad su Stevenu gali sukurti didelį muzikinį projektą, kuris dienos šviesą turėtų išvysti jau artėjantį rudenį.

Dainininkas tikina, kad visada svarbu siekti savo tikslo, bet, kad ir kaip būtų sunku, reikia nepasiduoti ir siekti to kryptingai: „Pavasarį per interviu vienam žurnalui sakiau, jog neišleisiu naujos dainos Lietuvoje, bet galbūt save realizuosiu didžiausiame Europos mieste – Londone. Taip sakydamas negalvojau, kad taip greitai tai gali virsti realybe. Londone aš tik du mėnesiai, o jau derinu planus dėl dainų įrašų su vienu įtakingiausių žmonių šioje srityje. Tai nuostabu.“

D. Žygo daina „Sugrius pasaulis be tavęs“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.