Į pajūrį persikraustančios „Pinup Girls“ pristato vasaros himną „Fiesta“ (audio)

Seksualios, geidžiamos, populiarios ir, rodos, niekada nepailstančios merginų grupės „Pinup Girls“ narės Simona Šermukšnytė, Ieva Ambrazaitė ir Viktorija Sutkutė vieningai linkčioja galva ir sako, kad ši vasara bus daugiau nei ypatinga.

"Pinup Girls" šią vasarą laukia po kelis koncertus per vakarą.<br>J. Stacevičius
"Pinup Girls" šią vasarą laukia po kelis koncertus per vakarą.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-05 13:30, atnaujinta 2018-03-05 21:25

Jau nuo birželio mėnesio atlikėjos persikelia gyventi į pajūrį, kur merginų laukia net po kelis koncertus per vakarą. „Oi, kaip laukiam, - sako Ieva. - Bus daug koncertų, daug malonaus pervargimo ir žinoma – vakarėlių. Su merginomis nesam didžiausios namisėdos, todėl kartais išlekiam panaktinėti“.

Dainininkės šypsosi ir sako, kad nauja daina labai tiksliai atspindi jų nuotaiką. „Šis kūrinys – labai žemiškas. Nėra čia jokių meilių seilių, jokių malonybinių žodžių. Čia viskas labai konkretu ir aišku“, - nedaugžodžiauja Viktorija.

Papildydama kolegę, Simona papasakoja plačiau apie pristatomą naują merginų dainą: „Juk visiems būna taip, kad vasaros metu sėdėjimas biure prie stalo, apsivertus krūva popierių ir darbų – nervina. Kai pažįstami ir draugai linksmai leidžia laiką poilsiaudami, ošdami paplūdimio vakarėliuose ir lepindamiesi saulės voniomis. „Fiesta“ - nuotaikinga, ritminga ir užvedanti naujausia mūsų daina. Mums su merginomis tai bus geriausias vasaros hitas“.

Sistemingai dirbdamos, negailėdamos laiko ir jėgų, atlikėjos visiems jų grupės kritikams šįmet pateikė ne tik savo debiutinį albumą „Išpažintis“, bet ir skeptikams įrodė, kad per dvejus metus galima stipriai įsitvirtini populiarumo olimpe.

Graibstomos renginių organizavimo įmonių ir kitų užsakovų, merginos jau yra suplanavusios visą savo vasarą, todėl nevengia papokštauti, kad: „Miegas – tik silpniems“. Neseniai atšventusios savo dvejų metų grupės gyvavimo sukaktį ir pristačiusios albumą, „pinupės“ dalinasi šventės akimirkomis.

„Jaučiamės nuveikusios savo srityje tikrai nemažai, - sako Viktorija. - Tačiau nesiruošiame sustoti ir vis dar gyvename savo puikios šventės prisiminimų akimirkomis“. Pritardamos tam, kad dabar daug populiariau muziką siųstis internetu, nei leisti muzikinį albumą, atlikėjos išreiškia savo nuomonę, kad albumo išleidimas – labai svarbus etapas kiekvieno atlikėjo, muzikanto ar menininko gyvenime.

„Olympic Lounge“, kur vyko merginų šventė, apsilankė daugybė grupės gerbėjų, draugų, pažįstamų ir žinomų veidų. „Mes puikiai praleidome vakarą su visais susirinkusiais žmonėmis ir patyrėme daugybę emocijų: baimės kirbuliukų, džiaugsmo ašarų, teigiamų žodžių, euforijos pliūpsnių,“ - prisimena Ieva Ambrazaitė.

Kaip viskas buvo iš tikrųjų, atlikėjos siūlo pamatyti video reportaže ir sako, kad jau pradeda planuoti kitą savo gimtadienio šventę. „Išsikėlėme sau pačios dar aukštesnę kartelę, tad jau dabar galvojame, ką išskirtinio sugalvosime kitų metų šventei“.

Nauja „Pinup Girls“ daina „Fiesta“ ir akimirkos iš grupės gimtadienio:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.