Naujas „Freaks On Floor“ lyderio veidas - muzikinis projektas „Lipstick For Men“ (video)

„Lipstick for Men“ - negirdėtas, įdomus ir naujas vardas Lietuvos muzikoje. Tačiau už jo slepiasi tikrai ne naujokas, o gerai roko muzikos gerbėjams žinomas Justinas Jarutis, grupės „Freaks on Floor“ dainininkas. „Lipstick for Men“ - tai mano „alter-ego“, kuris jau kurį laiką graužė iš vidaus, o dabar atėjo laikas jam pasirodyti,“ - sako Justinas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 5, 2013, 4:01 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 9:03 PM

Pirmasis kūrinys „Celebration“ gimė įkvėptas naujos Justino aistros - banglenčių sporto. Saule, banguojančia jūra ir nerūpestingumu dvelkianti daina kviečia mėgautis gyvenimu ir nerekomenduoja naikinti nervų ląstelių dėl menkniekių, o tiesiog gyventi šia diena.

Prie kūrinio daugiau nei labai prisidėjo grupės „Rasabasa“ gitaristas, prodiuseris Snorre Bergerudas: jis dainą aranžavo, prodiusavo ir įrašė visus instrumentus, išskyrus būgnus. Jų partija patikėta „Rasabasa“ būgnininkui Sindre Skeie.

Daina įrašyta Vilniuje, „Rasabasa“ studijoje „Ymir Audio“. „Tikiu, kad „Celebration“ bus saulėtos vasaros garso takelis“, - šypsosi J. Jarutis.

Pirmasis „Lipstick For Men“ klipas „Celebration“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.