Pasaulinės šokių muzikos žvaigždės M. Knighto leidykloje - lietuvio Virus J kūrinys (video)

Prieš savaitę šokių muzikos įrašų kompanija „Toolroom Records“ išleido rinkinį „Ibiza 2013“, į kurį pateko ir Justino Chachlausko, Lietuvoje geriau žinomo kaip Virus J, kūrinys „Early Morning“. Paslėpęs po nauju slapyvardžiu „Sick Drop“ Justinas ir jo partneris Jamesas Fenningsas įrašė šį kūrinį kartu su hauso muzikos krikštatėviu Marshallu Jeffersonu bei vokaliste Kristina Kurtinaite.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 6, 2013, 12:37 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 8:18 PM

„Toolroom Records“ priklauso pasaulinei superžvaigždei Markui Knightui, o patekti į jos leidžiamų atlikėjų gretas yra tikras iššūkis. Visame pasaulyje žinoma kompanija kruopščiai atrinkinėja ne tik kūrinius, kuriuos išleis, bet ir atlikėjus, su kuriais ruošiasi dirbti. Pagrindiniai darbo su muzikos kūrėjais reikalavimai – nepriekaištinga kokybė ir pastovumas, tad tai - tik graži pradžia tolimesniam bendradarbiavimui.

Kūrinys šią savaitę buvo pristatytas Lietuvos radijo stotims, o kartu su juo - ir vaizdo klipas. Jo kadruose – žymioji „Kazantip respublika“. Justinas jau trečius metu iš eilės Ukrainoje, Krymo pusiasalyje vykstančiame renginyje atstovauja Lietuvai. Praeitais metais šis analogų neturintis festivalis šventė savo dvidešimtąjį gimtadienį, o vaizdo klipe sudėti geriausi prisiminimai iš to, kas ten vyko. Laimė – toks visų ten besiliksminančių žmonių šūkis.

Nuo 2003 metų, kai įsikūrė ši „Toolroom Records“, daug kas pasikeitė. Dabar ji žinoma kaip viena iš daugiausiai šokių muzikos kurinių parduodančių leidyklų pasaulyje – nėra savaitės, kad nors viena iš išleistų dainų nebūtų populiariausios interneto parduotuvės „Beatport“ šimtuke. Įkurėjo M. Knighto autorinė radijo laida girdima net penkiuose žemynuose, specialiai sukurta televizija kiekvieną savaitę žiurima šimtų tūkstančių gerbėjų, „Toolroom Knights“ - vieni iš gausiausiai lankomų vakarėlių pasiliksminimų mekoje - Ibisoje, o didžiausiuose pasaulio festivaliuose statomos atskiros scenos atlikėjams grojantiems po „Toolroom“ vėliava.

Ne išimtis ir „Ultra Music Festival“, kuris vyksta „Winter Music Conference“ metu saulėtajame Majamyje. Šiai vasarai skirtas rinkinys „Ibiza 2013” – tai kruopščiai atrinkta kompiliacija, ji atspindi kokybės leidybinės kompanijos keliamus standartus ir įrodo, jog prekinis ženklas vertas visų liaupsinimų.

Dainos „Early Morning“ klipas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.