Publikos numylėtinis Ilja užaugo: nauja 17-mečio atlikėjo daina ir romantiška fotosesija (audio)

Ilja Aksionovas 2011 metais nugalėjo TV talentų šou „2 minutės šlovės“. Žiūrovai Ilją laikė favoritu nuo pačios jo pasirodymo pradžios. Kitame televizijos projekte – „Lietuvos supermiestas“, kuriame atstovavo gimtajam Visaginui, jis finale užėmė 3-iąją vietą ir pelnė žiūrovų simpatijų prizą. Muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai 5“ kartu su savo mokytoja Vita Pimpiene finale sulaukė didžiausio žiūrovų palaikymo, ir, susumavus balus, laimėjo 2-ąją vietą. Dabar TV žiūrovų numylėtinis Ilja žengia į naują savo karjeros etapą.

Dainai „Lūpų dažai“ skirtoje fotosesijoje Ilja fotografavosi su dainininke A. Artiomenko.
Dainai „Lūpų dažai“ skirtoje fotosesijoje Ilja fotografavosi su dainininke A. Artiomenko.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 13, 2013, 11:55 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 2:18 PM

Vaikinui birželio 10 dieną sukako 17 metų. Kelerius metus Iljos balsas keitėsi ir tvirtėjo. Po trumpos pertraukos Ilja, pasikeitęs ir subrendęs, pristato savo pirmąją autorinę dainą ir fotosesiją „Lūpų dažai“, kurioje fotografavosi su Visagine gimusia jauna atlikėja Alina Artiomenko.

„Per vasaros atostogas planuoju nufilmuoti pirmąjį vaizdo klipą šiai dainai. Tai bus judesio meno sintezė, kur jausmus su partnere perteiksim šokdami. Taip pat jau baigiu antros solinės dainos įrašus“, – linksmai pasakoja I. Aksionovas.

Vaikinas M. K. Čiurlionio menų mokykloje nuolat tobulina klasikinį dainavimą su mokytoju Virgilijumi Noreika. Be to, šiuo metu intensyviai dirba garso įrašų studijoje, kur išmoksta naujų dainavimo subtilybių bei šiuolaikinių įrašų technikos.

Nauja Iljos daina - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.