Su L. Del Rey Minske susipažinęs M. Palubenka: „Ji trapi ir žavi, kaip Coliukė“

Vilniečiui dainininkui Markui Palubenkai trečiadienio vakarą plojo tūkstančiai baltarusių. Minsko arenoje atlikėjas „apšildė“ prieš savaitę ir Lietuvoje viešėjusios JAV popžvaigždės Lanos Del Rey koncertą. Po pasirodymo dainininkai susipažino – daugybės gerbėjų dievinama amerikietė lietuviui pasirodė paprasta ir nepasipūtusi. Jai Markas įteikė dovanų – savo albumą „No Fun In 101“.

„Matosi, kai žmonės vaidina, bet ji atrodė labai natūrali ir paprasta“, - apie L. Del Rey sakė M. Palubenka.<br>Asmeninis archyvas
„Matosi, kai žmonės vaidina, bet ji atrodė labai natūrali ir paprasta“, - apie L. Del Rey sakė M. Palubenka.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jun 13, 2013, 1:33 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 2:13 PM

Kaip jau rašė lrytas.lt, Baltarusijoje, kaip ir Lietuvoje, buvo paskelbtas atviras konkursas į L. Del Rey „apšildytojų“ vietą. Buvo išrinkti trys atlikėjai, kurių įrašai nusiųsti į dainininkės biurą.

Tačiau atlikėjos atstovams neįtiko baltarusių muzikantai – buvo paprašyta pasiūlyti kitokio stiliaus atlikėjų.

„Nusprendėme pasiūlyti keletą kitų variantų, tarp jų – ir dainininkų iš kaimyninių šalių. Lanos atstovai pasirinko Marką“, - pasakojo koncerto Minske rengėjas Andrejus Aleksejevas.

Dainininką iš Lietuvos jam parekomendavo baltarusiai, praėjusios vasaros pabaigoje išgirdę M. Palubenkos pasirodymą festivalyje „Vilnius Music Week“.

Pasirodymu Minske M. Palubenka liko labai patenkintas.

„Pernai teko Kaune „apšildyti“ dainininkės Katie Melua koncertą. Minske sulaukiau šiltesnio sutikimo. Man iš tiesų buvo labai paprasta ir gera groti ten. Susirinko didelis būrys gerbėjų, kurie laukė pagrindinės vakaro žvaigždės, bet buvau nustebęs, kaip gerai jie mane priėmė.

Tas pusvalandis scenoje praėjo labai greitai ir maloniai, nors nutraukiau gitaros stygą per trečią dainą. Bet su publikos palaikymu viskas gerai baigėsi“, - lrytas.lt pasakojo M. Palubenka.

Vilniuje vykusio L. Del Rey koncerto Markas nematė, tačiau Minske dainininkės šou jam paliko puikų įspūdį.

„Važiuodami į Minską ir iš jo klausėmės jos įrašų. Koncerte viskas skambėjo taip pat gerai. Balsas – gražus, malonus.

Labiausiai patiko, kad ji leidžiasi nuo scenos ir eina prie gerbėjų, fotografuojasi, kaip lygi su lygiais“, - pasakojo Markas.

Po pasirodymo užsiminęs, kad norėtų susipažinti su Lana, dainininkas su visa komanda buvo pakviestas į jos persirengimo kambarį.

„Ji tokia trapi, žavi, miela, kaip Coliukė. Labai maloniai bendraujanti. Matosi, kai žmonės vaidina, bet ji atrodė labai natūrali ir paprasta.

Perdaviau savo albumą, ji žadėjo pasiklausyti. Nebuvo jokių oficialių taisyklių – maždaug, ateinat, nusifotografuojat, o tada – lauk? Niekas „neforsavo“, bendravome, kiek norėjome. Pasakiau, kad man paliko įspūdį jos bendravimas su gerbėjais. Gal tai – ir rinkodarinis sprendimas, bet man pasirodė, kad jai gerbėjai iš tiesų labai brangūs ir svarbūs. Išdalijusi šimtus autografų ji visai neatrodė pavargusi“, - sakė Markas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.