Buvusios M. Kvietkutės-Šedžiuvienės kolegės iš grupės „Mis“ užkariauti sceną bando be jos

Šiauliečių merginų grupė „Mis“ daugeliui lietuvių mažai girdėta. Jaunų merginų grupę labiausiai išgarsino joje anksčiau dainavusi verslininko Andriaus Šedžiaus žmona Monika Kvietkutė-Šedžiuvienė.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jun 17, 2013, 7:57 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 10:39 AM

Aistė Karanauskytė, Agnė Jarmalavičiūtė ir Sandra Navickaitė pasipuošusios ilgomis margomis suknelėmis atkreipė į TV3 televizijos organizuojamą renginį atvykusių svečių dėmesį. Daugelis šnabždėjosi: „Kas šios trys merginos?“

Visa trijulė – Agnė, Aistė ir Sandra Margio ežero pakrantėje atliko kelias dainas.

Portalui lrytas.lt merginos sakė, kad koncertinė veikla buvo šiek tiek aprimusi, nes jos pastaruoju metu intensyviai mokėsi. Visos trys studijuoja Šiaulių universitete.

Paklaustos, ar nesiilgi grupėje anksčiau dainavusios kolegės M. Kvietkutės-Šedžiuvienės, merginos patikino, kad ne, o ir apie pačią Moniką vengė kalbėti. Tačiau pridūrė, kad jų santykiai su šiuo metu grupėje „Pop Ladies“ dainuojančia M. Kvietkutė-Šedžiuviene pakankamai draugiški.

Nors merginoms ne itin sekasi pelnyti klausytojų palankumą, jos nepasiduoda ir viliasi, kad vieną dieną visos galės džiaugtis tokiu pat populiarumu, kokiu dabar gali pasigirti neseniai vestuves šventusi Monika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.