Neįprastoje Vilniaus erdvėje – „mmpsuf“ ir Brokenchord koncertas

Nauja erdvė ir įdomi muzika – visa tai apie dueto „mmpsuf“ ir atlikėjo Brokenchord pasirodymą, kuris vyks Vilniaus universiteto žurnalistikos instituto fotografų kiemelyje (Maironio g. 7) birželio 26 dieną.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 18, 2013, 12:41 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 10:16 AM

Pavadinimas „mmpsuf“ vienija muzikos nenaujokus – Eglę Sirvydytę (vokalas, akustiniai instrumentai, elektronika, tekstai) ir Aivarą Ruzgą (elektronika, tekstai). Trečius veiklos metus ir du albumus skaičiuojantis duetas kuria akustinę elektroniką. Grupės nariai sako, jog į jų muziką reikia ne tik įsiklausyti. Ją reikia išgyventi, įsijaučiant į garso ir emocijų sintezę, kuriamą žaidžiant su vokaliniais sluoksniais, žanrais, ritmais bei muzikinėmis erdvėmis. Atsitiktinai ar ne, kalbama, kad šiame koncerte Eglė švęs ir savo gimtadienį.

Vėliau prie pulto – Ernestas Kaušylas, geriau žinomas Brokenchord pseudonimu. Ne per dažnai Lietuvoje pasirodančio elektroninės muzikos kūrėjo karjera įsisiubavo vos septyniolikos, išleidus pirmąjį albumą. Būdamas aštuoniolikmetis atlikėjas sukūrė setą Mary Anne Hobbs vedamai BBC pirmosios radijo programos laidai. Dar didesnį pripažinimą Brokenchhord pelnė 2011 metais, remiksavęs „Radiohead“ dainą „Give up The Ghost“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.