Po atviru dangumi Kaune skambėjo jausmingos atlikėjo Zucchero dainos

Kauno „Daugirdo amfiteatre“ pasirodymą trečiadienio vakarą po atviru dangumi pasirodymą surengė charizmatiškasis italų dainininkas Zucchero su grupe.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Jun 19, 2013, 11:17 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 8:42 AM

Superhitų „Baila Morena“ ir „Senza Una Donna“ atlikėjas Kaune pristatė naujausią albumą „La Session Cubana“.

Kaip įprasta scenos garsenybėms, Zucchero, kurio tikrasis vardas yra Adelmo Fornaciari, su muzikantais pasirodė vėluodami. Maždaug tūkstančio žmonių minia jų laukė visą valandą.

57—erių metų dainininkas tiesiai prie šalia Nemuno įrengtos scenos buvo atvežtas „Volvo“ markės automobiliu. Iš jo išlipęs pakilo į ant pakylos ir pradėjo ugningą pasirodymą. Jo grupės nariai scenos link ėjo pro amfiteatre sėdinčius žiūrovus.

Prikimusiu balsu atliekamomis jausmingomis dainomis gerbėjus italas lepino maždaug dvi valandas. Jis atliko 28 kūrinius.

Tie, kas Zucchero pasirodymą Kauno „Žalgirio“ ar Šiaulių arenoje matė pernai balandį, šįkart po koncerto išėjo dar pakilesnės nuotaikos.

Daugiau nei prieš metus atlikėjas didžiąją dalį dainų atliko sėdėdamas. Dabar jis kone visą koncertą dainavo šokdamas. Be to, gerbėjams į akis krito ir Zucchero sceninis įvaizdis.

Pernai jis ant galvos buvo užsidėjęs plačiabrylę skrybėlę, kuri italui suteikė solidumo. „Daugirdo amfiteatre“ dainininkas atrodė gerokai jaunatviškiau. Ant galvos jo galvos buvo kepurė su snapeliu.

Šis koncertas — ryškiausias visą vasarą laikinojoje sostinėje vykstančio „Švyturio muzikos festivalio“ akcentas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.