Atlikėjas G. Vagelis pristatė vasarišką dainą „Negaliu atsilaikyt”

Balsingasis Gabrielius Vagelis neseniai grįžo iš Ispanijos, kur filmavo pirmąjį savo video klipą, tačiau tėvynėje jaunasis atlikėjas taip pat netinginiauja: šiandien jis pristato klipe atvaizduotą vasarišką dainą „Negaliu atsilaikyt” ir nuotraukas iš fantazijomis apie kosmosą dvelkiančios fotosesijos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 20, 2013, 11:11 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 8:33 AM

„Ši daina – pirmasis mano blynas. Tai pirma daina, prie kurios kūrybos prisidėjau pats. Man labai svarbu, ar žmonėms patiks mano kūryba”, - atviravo Gabrielius.

Vasariška daina dvelkia nuotykiais, netikėtais susitikimais, jaunatviškumu ir begaliniu susižavėjimu. Dainai aranžuotę kūrė iš Kanados grįžęs prodiuseris Gajus Jogaila Milkeraitis.

Filmuojant šios dainos vaizdo klipą Ispanijoje jaunojo atlikėjo partnere tapo septyniolikmetė golfo žaidėja Miglė. Smagi dainoje pasakojama jaunuolių istorija išsijungus kameroms nenutrūko – Gabrieliaus ir Miglės draugystė tęsiasi. Tai juos paskatino pasiryžti dar vienai avantiūrai ir „Fotogenijų” studijoje leistis į „Kosminę odisėją”.

„Show Makers akademijos” vadovui Šarūnui Kirdeikiui kilusią idėją įgyvendinti padėjo fotografai Naglis Bierancas ir Simona Bekupė. „Kūryba tuo ir įdomi, kad yra nuolatos kintanti. Šioje fotosesijoje taip pat daug ekspromto, todėl ji gyva. Pavyzdžiui, fotografuojant man gimė idėja, kad kai kuriose nuotraukose herojai bus pereinančios, susidvejinusios asmenybės”, - pasakojo fotografas.

Netradicinę fotosesiją inspiravo senieji futuristinių filmų plakatai ir komiksų herojai – buvo siekiama jų dvasią pavaizduoti šių dienų stiliumi. Gabrielius „Kosminėje odisėjoje” įkūnija vyrą-išgelbėtoją, o Miglė – kosminę būtybę, tačiau kartu jie yra neišskiriami bendrakeleiviai.

Anot Gabrieliaus, ši vasara jam prasidėjo naujomis patirtimis: „Pirmoji mano kurta daina, pirmasis video klipas, taip ir ši fotosesija – tai dar vienas pirmasis kartas. Iki šiol neteko dalyvauti fotosesijoje su tokia ryškia tema, įsikūnyti į kosminę erdvę. Tai buvo labai įdomi ir išskirtinė patirtis”.

Dainos „Negaliu atsilaikyt” video klipas, kuriame Gabrielius ir Miglė pasineria į vasariškas šėliones, bus pristatytas jau kitą savaitę. Tuo tarpu pačią dainą galite išgirsti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.