E. Dragūnas socialiai remtinoms šeimoms padovanos 500 bilietų į savo koncertą

Bilietus į šiemet liepos 5 dieną vyksiantį didžiausią lietuvišką renginį „SEL Grand Show 2013“ jau turi įsigiję daugiau nei 12 tūkstančių grupės „Sel“ gerbėjų. „Net nesvajokite, kad bilietų dar gausite renginio dieną“, - melomanus įspėja grupės lyderis Egidijus Dragūnas. Jau dabar aišku, kad Klaipėdos vasaros estrada tą vakarą bus sausakimša.

E. Dragūnas nepamiršta labdaros idėjų.<br>V. Balkūnas
E. Dragūnas nepamiršta labdaros idėjų.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 20, 2013, 4:06 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 8:14 AM

Be to, dainininkas atskleidžia, jog dar 500 bilietų atiteks sunkiai besiverčiančioms, socialiai remtinoms šeimoms.

“Tai bus mūsų dovana sunkiau gyvenantiems žmonėms, kuriems pramogoms lėšų nepakanka. Norime nudžiuginti juos, dovanodami šventę. Tikiuosi, kad tokiu būdu bent dalį jaunimo ištrauksime iš gatvių”, - sako labdaros idėjoms ištikimas Selas.

Taip pat atlikėjas praneša, kad į koncertą visi vaikai iki 10 metų (juos būtinai turi lydėti suaugusieji) pateks nemokamai.

Ne veltui šis šou jau dabar vadinamas didžiausio masto lietuvišku renginiu šiais metais. E. Dragūnas tvirtina, jog ypatingai daug dėmesio skiriama ir koncerto užkulisiams: „Viskas bus aukščiausio lygio – pasirūpinsime patogiu patekimu į renginį, stengsimės užtikrinti mažesnes eiles, pasirūpinsime biotualetais. Norime, kad susirinkusieji nejustų diskomforto ir maksimaliai pasimėgautų reginiu”.

Dainininkas prašo lankytojų į Klaipėdos vasaros estradą atvykti kaip įmanoma anksčiau. Įėjimas bus atidarytas nuo 20 val., o grupė „Sel“ scenoje pasirodys lygiai 22 val.

“Šis koncertas bus didžiausias ir galingiausias iki šiol vykęs lietuviškas šou. Savo mastais jis pranoks net festivalius, kurių šiemet daugiau nei bet kada anksčiau, o jų organizatoriai puikuojasi užsienio žvaigždžių vardais“, - neabejoja E. Dragūnas.

Jau anksčiau dainininkas pasakojo, jog Klaipėdos vasaros estradoje bus sumontuota rekordinio dydžio scena, kurios plotis – net 40 metrų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.