Akordeonistas M. Levickis rankose jau spaudžia užsienyje išleistą albumą

Talentingojo Martyno Levickio dėka dauguma lietuvių ėmė skirti akordeoną nuo armonikos. Neseniai baigęs Londono karališkąją muzikos akademiją Martynas pristato savo antrąjį albumą „Martynas“. Nors albumas prekyboje pasirodys tik liepos 1 dieną, atlikėjas savo rankose jau laiko vieną jo kopijų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 21, 2013, 8:34 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 6:59 AM

Tarptautiniame menų vadybos žurnale „International Arts Manager“ lietuvio sutartis su „Universal Music“ priklausančia „Decca“ vadinama istorine, mat M. Levickis tapo pirmuoju akordeonistu, kuriuo susidomėjo ši muzikos verslo gigantė.

Naujajame albume M. Levickis keliauja po pasaulį ir per epochas – nuo Johanno Sebastiano Bacho ir Antonio Vivaldi muzikos iki Ennio Morricone ir Lady Gaga kūrinių.

Praėjusį rudenį atlikėjas Lietuvoje pristatė popmuzikos hitų albumą „iAccordion“. O nuo šių metų jo karjera rūpinasi „The Music and Media Partnership“ vykdantysis prodiuseris Rickas Blaskey, sumanęs išplukdyti akordeoną į plačius populiarumo vandenis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.