Festivalyje „Radistai Village“ – ne tik muzika, bet ir pašėlusios pramogos

Per pačias Jonines, birželio 22 – 24 dienomis Dubingiuose įvyks pasakiškas festivalis „Radistai Village‘13”. Jo intensyvi programa prasidės nuo pat šventės atidarymo akimirkos. „Radistai“ Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius kvies į įvairias sporto varžybas, pašėlusias pramogas vandenyje ir krante.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 21, 2013, 1:47 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 7:31 AM

Radijo stoties ZIP FM laidų vedėjai ir didžėjai festivalį žada atidaryti su dūdomis. „Viskas prasidės birželio 22 dieną, 15 valandą. Ketiname mūsų pasakiško kaimelio svečius pasitikti su maršais ir fanfaromis. Paskui prasidės aibė įvairių pramogų, sporto rungčių ir nutrūktgalviškų užsiėmimų“, - pasakoja J. Nainys.

„Drauge su „Sportland“ tinklu rengsime krepšinio, lauko teniso, futbolo varžybas. Be to, turėsime atskirą didžiulę salę, kurioje vyks atviras mėgėjų pokerio turnyras, - teigia R. Mackevičius. - Jeigu jūsų mergina norės pašėlusiai leisti laiką festivalio aktyviose zonose, galėsite stilingai pažaisti tinklinį, pasportuoti su aerobikos ar kalanetikos treneriais – „Radistai Village‘13” bus ir tai. Taip pat vyks intriguojančios „Red Bull“ laivų riterių kovos. Laimės tas, kuris sausas išlips iš vandens. Kita nauja pramoga – „blow off“ pagalvė, kuri išmeta žmones į orą, kitiems ant jos nušokus. Žodžiu, adrenalino įkrovų nestigs.“

„Mudu su Rolandu būsime kaimelio „host‘ai“, vesime sporto renginius, pristatysime festivalio žvaigždes. Antrąją naktį ir patys pagrosime. Kadangi greitai išleisime albumą, tai per Jonines pristatysime keletą gabalų iš jo, - sako J.Nainys. – Be to, muzikinėje programoje dalyvaus: Kastis Torrau & Donatello, „G & G Sindikatas“, Mindaugėlis, Arnas D, Breezo, Markas, Blanka, Rokas Geštautas, Space Connection, Marius Ivanoff, Virus J, Curly Music, Rembo, „Happyendless DJ“, Mario Basanovas ir Vidis. Labai laukiame Mario, kuris pastaruoju metu Lietuvoje – itin retas svečias. Džiaugiamės, kad sutiko dalyvauti mūsų festivalyje.“

Seminarų ir poilsio centre „Dubingiai“, bemaž 50 kilometrų nuo Vilniaus, vyksiantis festivalis „Radistai Village‘13“ jau sulaukė didžiulio susidomėjimo ir bilietai, kuriuos platina ticketpro.lt, pastebimai senka. R. Mackevičiaus žiniomis, vietos viešbučio kambariai taip pat beveik išpirkti. „Ko gero, teks užleisti savuosius, - šypsosi „radistas“.

J. Nainys įsitikinęs, kad jų šventinės nuotaikos negalėtų sugadinti net prastas oras. „Na, kada per Jonines nelijo? Bet lietus niekuomet netrukdo gerai pasilinksminti. O šįkart to visiškai nebijau, nes didžioji dalis mūsų „tūso“ teritorijos – su stogu. Todėl gali pilti kaip iš kibiro – niekas nepajaus“, - tikina J. Nainys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.