15-ąsias vedybų metines švenčiantys Ž. Žvagulis ir I. Starošaitė pristato naują romantišką duetą

Viena ryškiausių Lietuvos pramogų pasaulio porų, Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė, pristato naują savo dainą pavadinu „Ir nieko daugiau“. Ši romantiška baladė – tai įžanga į naują poros albumą bei jam skirtą turą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 26, 2013, 4:35 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 4:28 AM

Dainos autorius – Gintaras Zdebskis, būtent jo idėjomis atlikėjų pora visuomet pasitiki. „Visų pirma, Gintaras mums – senas geras draugas, jo parašytus dainų tekstus dainavau dar „Studijos“ laikais. Jis mus puikiai pažįsta, todėl, kai išgirdome, jog turi mums paruošęs naują dainą, iškart žinojome, kad kūrinys atspindės būtent mūsų porą“, - pasakojo I. Starošaitė. Dainininkė atviravo, jog ši daina jai iškart tapo miela dėl gilios, bet ne kaprizingos prasmės, paprastuose dainos žodžiuose aidi daugeliui porų artimi jausmai. „Negaliu sakyti, jog vengiu sudėtingų dainų tekstų, bet štai tokios aiškios ir ramios – man labiausiai prie širdies. Mėgstu sakyti, jog geriausi tekstai – iš gyvenimo, būtent juose klausytojas ir atranda dalelę savęs“, - sakė dainininkė.

„Ir nieko daugiau“ pasakoja apie tai, ką mes, vejami greito gyvenimo ritmo, dažnai užmirštame ir neįvertiname. „Daugelis mūsų šiandien taip įsisuka į darbų sūkurį, kad kartais užmiršta padovanoti savo mylimiems žmonėms gerų emocijų, šiltų jausmų ar paprasčiausių nuoširdžių šypsenų. Mes šia daina lyg sakome „sustokit, nurimkit, kalbėkit, kai tylit, skirkite laiko savo artimiesiems“, - patarė Irena.

O kokie jausmai aplanko Ireną šį duetą atliekant su pačiu artimiausiu žmogumi? „Oficialiai mūsų pirmasis duetas buvo visiems puikiai žinoma daina „Gintarai“. Ją įrašėme jau po sūnaus Vakario gimimo, nors ir prieš tai buvo bandymų dainuoti drauge, todėl scenoje būti kartu su Žilvinu man – ne naujiena. Scenos žmonių šeimoje svarbiausia balansas, todėl mūsų namuose draudžiama kalbėti apie darbą. Tačiau vos įlipę į automobilį pradedame atakuoti vienas kitą pastabomis. Abu esame perfekcionistai, siekiame tobulumo, bet neslėpsiu – su mylimu žmogumi atlikti tokį ypatingą kūrinį – tikra laimė.“

O kokias viltis atlikėjai puoselėja artėjančiam naujojo albumo pristatymo turui? „Viliuosi, kad gerbėjai iš koncertų išsineš daugybę „klaustukų“, apmąstys savo gyvenimą, galbūt atras kažką naujo. Norisi palikti pėdsaką žmonių širdyje, o mes su Žilvinu tai darome muzika. Juk „be žmogaus – nebus žmogaus“, - romantiškos dainos žodžiais užbaigė I. Starošaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.