Naujas vasaros hitas: V. Baumila uždainavo su „Radistais“ (audio)

Linksmieji radijo laidų vedėjai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius neapsiriboja vien eteriu ir naktinių klubų aikštelėmis. Dainas su žinomais Lietuvos atlikėjais įrašinėti pasišovę Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys melomanus jau džiugino kūriniu „L.O.V.E.“ su „Saulės kliošo“ vokaliste Juste Starinskaite, o dabar jų bendražygiu studijoje tapo dainininkas Vaidas Baumila.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 2, 2013, 6:17 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 12:05 AM

Naujasis kūrinys „People Of The Night“ pulsuoja karštais šokių muzikos ritmais, į kuriuos puikiai įsilieja dueto bičiulio Vaido balsas.

„Jie pasiūlė, aš sutikau. Parašiau dainos tekstą. Kaip apibūdinti šią dainą? Nė pats nežinau. Tiesiog sukit jį, klausykitės ir dalinkitės“, - šypsojosi V. Baumila.

Kūrinio muziką parašė žinomas elektroninės muzikos kūrėjas Linas Strockis – Few Nolder ir Karolis Labanauskas. Pramogų pasaulio užkulisiuose kalbama, kad „Radistai“ ruošiasi išleisti visą muzikos albumą, kuriame tikriausiai skambės ir „People Of The Night“.

„Radistų“ ir Vaido kūrinys – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.