Nauja Soliario daina - su viltimis apie karjerą JAV

Atlikėjas Soliaris neseniai pristatė daina „Rockets“ su sparčiai populiarėjančia grupe „Electronic I“. Nieko nelaukdamas, vokalistas pristato dar vieną naują savo solinę dainą „Kilk į saulę“. Ji pretenduoja tapti tikru vasaros hitu. Anot atlikėjo, tai daina, kurios galima klausyti, važiuojant mašinoje, šėlstant klube ar tiesiog poilsiaujant gamtoje.

"Čia yra tai, ką noriu dainuoti ir dovanoti savo gerbėjams“ – apie kūrinį "Kilk į saulę" sakė Soliaris.<br>R. Jurgaitis
"Čia yra tai, ką noriu dainuoti ir dovanoti savo gerbėjams“ – apie kūrinį "Kilk į saulę" sakė Soliaris.<br>R. Jurgaitis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2013, 4:12 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 11:31 PM

„Tai daina, kuria beprotiškai didžiuojuosi, tai kitoks skambesys nei buvo anksčiau, bet tai mane „veža“. Čia yra tai, ką noriu dainuoti ir dovanoti savo gerbėjams“ – sakė Soliaris.

Daina „Kilk į saulę“ įrašyta kartu su tarptautine prodiuserių komanda „One element“, kuri ne tik pastebėjo atlikėją, pasiūlė jam įrašyti naują dainą, bet ir planuoja dirbti su atlikėju toliau, finansuoti visus jo įrašus, stipriai užsiimti jo veikla JAV.

„Mane tai beprotiškai žavi. Su kiekviena diena suprantu, kad mano pastangos dedamos į muziką, mano meilė muzikai atneša daugybę gerų emocijų ir tai tik skatina dar ir dar daugiau dirbti“ – kalbėjo Soliaris.

Šiuo metu greta koncertų ir naujų dainų įrašų Soliaris daug laiko skiria savo pirmajam vaizdo klipui, kuris jau greitai bus pristatytas.

„Nenustoju dirbti, kiekvieną dieną pabundu su muzika ir tik ją sapnuoju. Muzika, scena, klausytojai yra tikroji, vienintelė ir nepakeičiama mano meilė“, - sako Soliaris.

Naujoji jo daina - lrytas.lt skaitytojų teismui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.